Događaj su zajednički kreirali prodekanica za nastavu, doc.dr.sc Renata Mekovec i Centar za podršku studentima i razvoj karijera s ciljem pružanja institucionalne podrške studentima na repetitivnoj bazi.

dodiipitaj1

 

U isto vrijeme i na istom mjestu održana je i Tribina za brucoše koja je bila posvećena pitanjima vezanima za upise u novi semestar, izradu planera studija te informiranje o izbornim predmetima.

dodiipitaj2

 

Događaj je započeo s predstavljanjem izbornih kolegija od strane predmetnih nastavnica. Predstavljeni su kolegiji: Vođenje projekata, prof.dr.sc. Vesna Dušak; Poslovni procesi u  organizaciji, doc.dr.sc. Martina Tomičić Furjan, Otkrivanje znanja u podacima, doc.dr.sc. Dijana Oreški; Poslovni njemački jezik 1, Andreja Antolić Petak. 

Tribinu je nastavila  prodekanica za nastavu, doc.dr.sc Renata Mekovec, koja je prisutnim brucošima prenijela važne informacije o upisima u novi semestar, ispitnim rokovima te o studijskim obvezama studenata, kako bi što uspješnije te sa svim potrebnim informacijama zakoračili u drugi semestar. Uz prodekanicu te nastavnice predstavljenih kolegija, na tribini su sudjelovali i Studentski savjetnik Marko Peranović, Studentska pravobraniteljica Natalija Jurčić te predstavnici CPSRK-a. U neformalnoj atmosferi sudionici su odgovarali na pitanja studenata vezana uz studentske obaveze, planer studija, ispitne rokove i sve vezano uz studij na FOI-ju.

dodiipitaj3

 

Atmosferu sa događaja pogledajte u priloženim slikama, a svim studentima želimo što više položenih ispita i uspješno obavljanje studentskih obaveza.