Studentice i studenti FOI-ja imali su priliku upoznati se sa zaposlenicima i saznati sve o projektima, tehnologijama, BIRD akademiji i prednostima rada u Poslovnoj inteligenciji. U neformalnom druženju studenti su razmijenili kontakte sa zaposlenicima te prošetali zanimljivo dekoriranim uredima tvrtke koja  se preselila na novu lokaciju bivše tvornice pod nazivom Fabrika.

piposjeta1

Više o poduzeću

Poslovna inteligencija d.o.o. je vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi, a pruža usluge implementacije skladišta podataka, analitike velikih podataka, integracija podataka, poslovne inteligencije, rudarenja podataka, planiranja i budžetiranja, financijske konsolidacije, upravljanja rezultatima poslovanja, upravljanja rizikom i upravljanja matičnim podacima. Sve tvrtke koje nisu zadovoljne sa postojećim konzultantima i poslovnim stanjem obrate se Poslovnoj inteligenciji te očekuju da će njihovom analizom dobiti nove uvide u svoje poslovanje, a kao dokaz kvalitete rada govori 16. rođendan tvrtke, 91 zaposlena osoba, više od 200 realiziranih projekata sa poznatim klijentima kao što su Atlantic Grupa, Hrvatski Telekom, Telekom Slovenije i mnogi drugi.

Prednosti tvrtke su kontinuirano uvođenje novih tehnologija i testiranja u poslovanje, znanje poslovnih procesa, neovisnost o tehnologijama, znanje metodoloških koncepata, a ono što ne znaju naučiti će najbrže moguće.

piposjeta2

Zašto Poslovna inteligencija?

  • BIRD akademija – plaćena edukacija u trajanju od dva mjeseca
  • Napredovanje uz osobnog mentora
  • Profesionalan i motiviran tim
  • Kontinuirano učenje
  • Interna knjižnica
  • Redovne soft skill edukacije
  • Redovni sistemski pregledi
  • Fleksibilno radno vrijeme
  • Mogućnost rada od kuće
  • Sport i rekreacija

Posjeta i dojmovi

Šaljivi početak prezentacija započeo je predstavljanjem NLP metode studenticama i studentima. Kratko razgibavanje uz NLP metodu pokazalo je kako pojedinac može svoj osobni i poslovni razvoj poboljšati uz organizaciju misli, osjećaja i ponašanja. U samim prezentacijama mogle su se saznati informacije o svakom odjelu unutar tvrke, a odličnu atmosferu možemo potvrditi od samih studenata:

Posjeta je bila dobro organizirana. Super mi je bilo što smo upoznali sve odjele u poduzeću i stekao sam dobar dojam. Nakon završetka faksa svakako ću im se javiti jer sam saznao da se poduzeće bavi s više različitih stvari, dakle ne rade samo izvještaje, već imaju i razvoj, a to prije posjete nisam znao. Pomoglo mi je da vidim i način na koji pristupaju radu, što cijene kod zaposlenika, način napredovanja i dodatne beneficije. Mislim da smo dobili cjelokupnu sliku o poduzeću i prezentacije nisu previše ulazile u detalje, a opet smo saznali što konkretno rade. Također mi je bila jako korisna informacija da zapošljavaju putem Student servisa. Svi su bili jako ljubazni i potrudili su se oko svega, a na kraju najbolji dio -– klopa.  Hvala Poslovnoj inteligenciji, FOI-ju i CPSRK-u na pruženoj prilici! – Mario Vilaj 

piposlovna3

Hvala puno FOI-ju, CPSRK što su nam omogućili još jedan u nizu posjeta te Poslovnoj inteligenciji što su nas tako lijepo ugostili. Iznenadili su me koliko su se potrudili oko nas i s nagradnom igrom i s ručkom gdje su se njihovi zaposlenici družili s nama i bili nam na raspolaganju za pitanja. Također, svidio mi se način na koji su nam se predstavili i podijelili svoje odjele, pobliže pojasnili čime se bave te što nam pružaju razne prilike za zaposlenje, praksu i BIRD akademiju. - Andrea Kljaić

U ime CPSRK-a i zadovoljnih studenata zahvaljujemo tvrtki Poslovna inteligencija na gostoprimstvu i ugodnom druženju!