Posjeta je započela u Sedmici uz kavu i peciva gdje su se studenti mogli upoznati sa poslovanjem tvrtke, projektima koji su trenutno aktivni u poslovanju i prilikama za praksu ili zapošljavanje koje se nude.

Više o poduzeću Sedam IT

Tvrtka Sedam IT ove godine slavi 15 godina uspješnog poslovanja te zapošljava preko 100 djelatnika. Sedmica je prva kompanija u Hrvatskoj koja je pokrenula interni startup Paldesk, Live Chat & Helpdesk softver te startup Matison, rješenje za zakonito presretanje. Od 2017. godine službeno im se priključila i tvrtka kćer Lamaro Digital  sa svojim timom specijaliziranim za cjelovita rješenja za e-obrazovanje smještena u oblaku.

sedmica1

Dojmovi

Nikad nisam vidio ljude koji su tako sretni na poslu kao zaposlenici Sedam IT i Infinum. Odlično iskustvo, fini hamburgeri i super piva!

Drago mi je da sam se odazvao ovom događaju, saznao kako IT tvrtke rade te što očekuju od novih potencijalnih zaposlenika.


sedmica 2
Nakon neformalnog druženja uz hamburgere i pivo, posjeta se nastavila odlaskom do tvrtke Infinum gdje su studenti kroz obilazak ureda smještenih na dva kata nebodera imali priliku upoznati zaposlenike, projekte na kojima tvrtka radi, ali i prilike koje im se nude za posao ili stručnu praksu.

Više o poduzeću Infinum

Tvrtka Infinum je uspješna softverska tvrtka osnovana 2005. godine sa sjedištem u Zagrebu koja se bavi razvijanjem aplikacije za klijente iz financija, zdravstva, turizma, telekomunikacija i automobilske industrije. Između ostalih, tehnologije koje koriste su Android SDK, iOS SDK, Ruby on Rails, Angular, React, Ember, WordPress, UX/UI Design. Mogu se pohvaliti velikim brojem osvojenih nagrada tokom poslovanja ali i organiziranih natjecanja i događaja za studente kako bi dali svoj doprinos lakoj prilagodbi informatičkom tržištu koje se neprestano mijenja.

infinum1

Dojmovi

U oba poduzeća ljudi su bili gostoljubivi te nam pružili velikodušnu dobrodošlicu. Mogli smo svašta naučiti i saznati od njih te su nam odgovorili na sva dodatna pitanja bez ustručavanja.

Super organizacija, domaćini, ekipa, gostoljubivost i prijateljski odnos!

infinum2

U ime CPSRK-a i zadovoljnih studenata zahvaljujemo tvrtkama Sedam IT i Infinum na gostoprimstvu i ugodnom druženju!