Ako si zainteresiran/a za poziciju Junior Frontend Developera u kompaniji koja radi vlastite proizvode, tvrtka SysKit trenutno ima otvorenu poziciju.

Tvrtka koristi nove tehnologije, ima super Seniore koji su počeli svoju karijeru kao studenti i koji će ti rado prenjeti znanje i iskustvo koje imaju. Radi se na cijelom projektu od njegovog početka pa sve do njegove realizacije. Developeri se razvijaju u smjeru full stacka, ali tvrtka uvijek daje na izbor da se svatko razvija u smjeru u kojem želi i u kojem je dobar.

Razvijaju vlastiti software (čitaj: nemaju dosadne klijente) baziran na Microsoft-ovim tehnologijama; Microsoft .NET Framework, SQL Server and Entity Framework. Frontend se razvija s najnovijim tehnologijama poput ReactJS i TypeScript. Rade po SCRUM-u (u pravom smislu riječi) te cijene sve članove tima jednako, isto kao i konstruktivan feedback. Ne posjeduju ping-pong stol (ali je tu Xbox!), niti prekovremeni rad ali zato svaki release ili veći update obilježavaju kolačima (a nekad i pršutom).


Radi se o poslu gdje prethodno iskustvo nije potrebno, već samo osnovno poznavanje tehnologija Frontenda. Tu su da nauče kandidate i ako vam se ovako nešto čini zanimljivo, pogledajte njihovu stranicu i detalje posla na linku. Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte tvrtku.