Centar za podršku studentima i razvoj karijera

Arbona d.o.o. proglašena pobjednikom Google Partners All Stars natjecanja

 • Sandro Lazarić direktor je digitalne agencije Arbona d.o.o. i FOI alumni. Zajedno sa svojim timom stručnjaka, koji sada već uključuje pozamašan broja FOI-jevaca u svojim redovima, osvojio je prestižnu titulu "Najuspješniji Google partner u Hrvatskoj u protekla četiri mjeseca". Arbona d.o.o. pobjedila je prema sljedećim kriterijima: broj novootvorenih valjanih Google AdWords računa i ukupna potrošnja po tim računima.

  Sandro iza sebe ima više od 10 godina iskustva u online marketingu te je stručnjak na području planiranja, implementacije i mjerenja uspješnosti online oglašavanja. Arbona d.o.o. ističe kako je najveća snaga njihovog poslovanja što je svaki član tima zadužen za određeni dio posla u kojem je vrhunski profesionalac. Sandro svoj fokus stavlja na Google AdWords kampanje u turizmu te mjerenje uspješnosti svih kanala online oglašavanja.

   Svoje znanje i iskustvo nerijetko odluči podijeliti zbog čega ne začudi da je sudjelovao na više od 200 online kampanja. Uz to, predaje i sudjeluje na brojnim stučnim konferencijama u Hrvatskoj i inzomestvu. Također, Sandro je u lipnju ove godine na FOI-u održao interaktivno predavanje na temu "Internet marketing" gdje su studenti iz prve ruke naučili kako se u praksi radi i provodi online marketing.

  Čestitamo Sandru i njegovom timu stručnjaka te se radujemo novim uspješnim pričama!

  Kategorija: 
  Priče alumnija

  Podijeli ovu objavu


  Priče alumnija

  Tatjana Novak od 2011. godine radi na poziciji Direktorice sektora upravljanja poslovanjem (Chief...
   Ovaj put vam donosimo priču našeg alumnija Daniela Strmečkog, zaposlenika ecx.io, jedne od...
  Uspješni FOI alumni, Krešimir Ledinski, podijelio je s nama svoj karijerni put te se prisjetio...
  Provjerite kako je FOI-jev diplomant Igor Mirković proveo studentske dane te ostvario kvalitetne...