Centar za podršku studentima i razvoj karijera

Arbona d.o.o. proglašena pobjednikom Google Partners All Stars natjecanja

 • Sandro Lazarić direktor je digitalne agencije Arbona d.o.o. i FOI alumni. Zajedno sa svojim timom stručnjaka, koji sada već uključuje pozamašan broja FOI-jevaca u svojim redovima, osvojio je prestižnu titulu "Najuspješniji Google partner u Hrvatskoj u protekla četiri mjeseca". Arbona d.o.o. pobjedila je prema sljedećim kriterijima: broj novootvorenih valjanih Google AdWords računa i ukupna potrošnja po tim računima.

  Sandro iza sebe ima više od 10 godina iskustva u online marketingu te je stručnjak na području planiranja, implementacije i mjerenja uspješnosti online oglašavanja. Arbona d.o.o. ističe kako je najveća snaga njihovog poslovanja što je svaki član tima zadužen za određeni dio posla u kojem je vrhunski profesionalac. Sandro svoj fokus stavlja na Google AdWords kampanje u turizmu te mjerenje uspješnosti svih kanala online oglašavanja.

   Svoje znanje i iskustvo nerijetko odluči podijeliti zbog čega ne začudi da je sudjelovao na više od 200 online kampanja. Uz to, predaje i sudjeluje na brojnim stučnim konferencijama u Hrvatskoj i inzomestvu. Također, Sandro je u lipnju ove godine na FOI-u održao interaktivno predavanje na temu "Internet marketing" gdje su studenti iz prve ruke naučili kako se u praksi radi i provodi online marketing.

  Čestitamo Sandru i njegovom timu stručnjaka te se radujemo novim uspješnim pričama!

  Kategorija: 
  Priče alumnija

  Podijeli ovu objavu


  Priče alumnija

   Ovaj put vam donosimo priču našeg alumnija Daniela Strmečkog, zaposlenika ecx.io, jedne od...
  Uspješni FOI alumni, Krešimir Ledinski, podijelio je s nama svoj karijerni put te se prisjetio...
  Provjerite kako je FOI-jev diplomant Igor Mirković proveo studentske dane te ostvario kvalitetne...
  Kristina Samošćanec Curić, FOI alumnica, trenutno radi kao .NET programerka u Zagrebačkoj banci, a...