Predstavljanje će se održati u dvorani 1 na FOI 2, u četvrtak 15. ožujka, s početkom u 9:15 sati u sklopu kolegija Elektroničko i mobilno poslovanje izv.prof.dr.sc. Sandra Gerića na kojem će predstavnici Banke pokušati predstaviti i ponuditi mogućnosti prijave za različite odjele u Informatici ZABE.

Predstavljanje Zagrebačke banke će voditi:

  • Karlo Kovačić - Direktor Aplikativnog razvoja - ICT
  • Marino Kuštet - Voditelj aplikativne podrške specifičnim rješenjima u Varaždinu - ICT
  • Sara Plavljanin - Specijalistica za pribavljanje i pozicioniranje - HR

Prijave za Zaba Future Academy primaju se od 8. do 19. ožujka 2018. godine putem Zabine web stranice, a predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente Fakulteta organizacije i informatike bez prijave, samo dođite u D1, FOI2.

ZABA Future Academy

ZABA Future Academy je program plaćene stručne prakse namijenjen studentima matematike i informatike koji će imati priliku učiti i raditi s naprednim IT tehnologijama, najmodernijim razvojnim alatima i matematičkim metodama u bankarstvu. Program prakse trajat će od tri do šest mjeseci ovisno o mogućnostima studenata. Studenti će kroz ovaj program imati priliku okušati se i u kreiranju inovativnih rješenja kroz timski rad, a uz praktično znanje moći će sudjelovati i u edukacijama iz tehničkog, ali i drugih područja.

Program je pokrenut kako bi studentima informatike i matematike pružio vrijedno praktično iskustvo koje će im koristiti u profesionalnom razvoju. Rad s vrhunskim mentorima prikazat će im drugačiju sliku o bankarskom svijetu. Studenti će se moći usavršiti u četiri različita odjela: CRM-u (upravljanje iskustvom klijenata), ICT-u, odjelu Poslovne strategije i ZB Investu.

Zagrebačka banka potpisala je Ugovor o suradnji za sudjelovanje studenata u ovom programu s Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu, Prirodoslovno-matematičkim fakultetom u Zagrebu, Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku, Fakultetom elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Prirodoslovno matematičkim fakultetom u Splitu, Fakultetom prometnih znanosti, Tehničkim veleučilištem i Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, Otvorenim učilištem Algebra i drugima.