Sedmicu i Infinum nije potrebno posebno predstavljati jer se radi o uspješnim ICT tvrtkama koje su uključene u karijerne aktivnosti na FOI-ju dugi niz godina. Ugostili su studente u svojim prostorima već nekoliko puta, sudjelovali na Tjednima karijera, a često na CPSRK portalu možete vidjeti i njihove natječaje za posao ili stipendije.

Sedam IT

Tvrtka Sedam IT ove godine slavi 15 godina uspješnog poslovanja, te zapošljava preko 100 djelatnika. Sedmica je prva kompanija u Hrvatskoj koja je pokrenula interni startup Paldesk, Live Chat & Helpdesk softver te startup Matison, rješenje za zakonito presretanje. Od 2017. godine službeno im se priključila i tvrtka kćer Lamaro Digital  sa svojim timom specijaliziranim za cjelovita rješenje za e-obrazovanje smještena u oblaku.

Plan posjete Sedam IT

09:00 – 09:10  Uvodna riječ sektora – ITIS i RSPR
09:10 – 09:30  Paldesk – Live Chat i Helpdesk softver
09:30 – 09:50  Matison Lawful Interception
09:50 – 10:10  Ured u Varaždinu
10:10 – 10:30  Lamaro – cjelovita rješenja za e-obrazovanje smještena u oblaku
10:30 – 10.50  Mogućnost suradnje sa Sedam IT i HR prakse
10:50 – 11:15  Posjet studenata prostorijama Sedam IT
11:15 – 12:30  Neformalno druženje i zakuska
 

Infinum

Tvrtka Infinum je uspješna softverska tvrtka osnovana 2005. godine. Tvrtka se bavi razvijanjem aplikacija za klijente iz financija, zdravstva, turizma, telekomunikacija i automobilske industrije, a njihovo sjedište se nalazi u Zagrebu. Između ostalih, tehnologije koje koriste su Android SDK, iOS SDK, Ruby on Rails, Angular, React, Ember, WordPress, UX/UI Design. Tvrtka se može pohvaliti velikim brojem osvojenih nagrada tokom poslovanja ali i organiziranih natjecanja i događanja za studente kako bi dali svoj doprinos lakoj prilagodbi informatičkom tržištu koje se neprestano mijenja.

Plan posjete Infinum

13: 00 – 16:00

  • Obilazak uredskog prostora tvrtke
  • Uvodna prezentacija o tvrtki
  • Tehničke prezentacije svakog odjela tvrtke
  • Neformalno druženje i zakuska

Zainteresirane studentice i studenti odazovite se i upoznajte zaposlenike Sedmice i Infinuma, osjetite radnu atmosferu, prošećite uredima, saznajte sve o karijernim prilikama te steknite vrijedna poznanstva i kontakte. Prijava je isključivo moguća putem sljedeće FORME do utorka 17. travnja do 15 sati.

Prijevoz je osiguran te organiziran autobusom, a svim prijavljenim studentima javit ćemo mailom točno vrijeme i mjesto polaska.

NAPOMENA:

Broj mjesta je ograničen, a u slučaju velikog interesa u obzir će se uzimati prijave prema redoslijedu zaprimanja. Obratite pažnju da vaše moguće nastavne obaveze ne moraju biti prepreka sudjelovanju, jer potrudit ćemo se opravdati vaše eventualne izostanke s redovne nastave.