ISAP se bavi koordinacijom mreže stručnjaka koji upravljaju područjima inovacija i tehnološkim parkovima, poboljšanjem novih poslovnih prilika tvrtkama koje su locirane na tim područjima, razvojem novih inovacijskih parkova te međunarodnom promidžbom članova i sponzora udruge.

Trenutno udruga nudi pripravništvo unutar Communication & Events i Projects & Sevices odjela na 6 ili 12 mjeseci. Communication & Events odjel bavi se zadacima koji su vezani za konferencije, događaje, promotivne materijale, brendiranje, društvene mreže i slično. Projects & Services odjel bavi se zadacima vezanim za projekte kao što su provođenje upitnika, analiza podataka i upravljanje znanjem.

Ako vam se navedeni odjeli i zadaci čine interesantnim te ako posjedujete znanje iz nekog područja od navedenih prijavite se na natječaj. Svi zainteresirani detaljne informacije o radu udruge, opis svih zadataka unutar odjela te uvjete za prijavu pogledajte u priloženim dokumentima IASP Internship scheme i IASP Internship agreement.