Studentski dan započet će s predstavljanjem i upoznavanjem uz kavu, nakon čega će slijediti obilazak ureda i predstavljanje odjela. Uz zanimljive nagradne igre studenti će imati priliku saznati sve o njihovim projektima, tehnologijama i svim prednostima rada u Poslovnoj te saznati više detalja o BIRD Akademiji koja uskoro počinje sa sedmom generacijom studenata.

Raspored posjete je sljedeći:

10:00 Prijava sudionika i okupljanje uz kavu i croissante
10:30 Kratko predstavljanje Poslovne inteligencije i obilazak prostora
10:45 Što nudimo našim zaposlenicima?
11:00 Tehnologije i projekti u Business Analitics odjelu
11:20 Tehnologije i projekti u Data Management odjelu
11:40 Instagram info i pauza za kavu
11:50 Tehnologije i projekti u Microsoft odjelu
12:10 Tehnologije i projekti u Innovations & Development odjelu
12:30 Što i kako radi Customer Success odjel?
12:45 Kako nam se priključiti – praksa, studentski posao ili BIRD Akademija?
13:00 Nagradna igra, ručak i neformalno druženje

Studentski dan osmišljen je kako bi se zaposlenici upoznali sa budućim potencijalnim kolegama i kroz neformalno druženje omogućili im uvid u poslovni svijet koji ih tek očekuje.

Kao studentice i studenti FOI-ja, za sudjelovanje se možete prijaviti isključivo putem ove forme do 15. siječnja 2018. do 13:00 sati.

Polazak iz Varaždina bit će organiziran na vrijeme, a svim prijavljenim studentima javit ćemo mailom točno vrijeme i mjesto polaska.

NAPOMENA:
Broj mjesta je ograničen, a u slučaju velikog interesa u obzir će se uzimati prijave prema redoslijedu zaprimanja. Obratite pažnju da vaše moguće nastavne obaveze ne moraju biti prepreka sudjelovanju, jer potrudit ćemo se opravdati vaše eventualne izostanke s redovne nastave.