Predavanje u sklopu redovne nastave kolegija započinje od 8:00 sati, a predstavnici poduzeća započet će svoju prezentaciju nakon kolokvija od 9:00 sati te su svi zainteresirani studenti pozvani da se pridruže.

Finini predavači, mladi stručnjaci koji vole svoj posao, otkrit će razvoj e-računa u Hrvatskoj te prikazati poslovnu stranu, arhitekturu i tehnologije ovakvog sustava.

Hrvoje Gluhak voditelj je Odjela za arhitekturu i dizajn, a Antonio Kolak voditelj je Centra digitalnih usluga. Oboje su se u Fini zaposlili kao pripravnici, no zahvaljujući trudu i inovativnosti s vremenom su preuzimali sve složenije role i postali rukovoditelji. Antonio je prikriveni geek, zaljubljenik u nove tehnologije i gadgete koji obožava raspravljati o inovacijama svih razina. Kavu rado zamjenjuje čajem, a odijelo tenisicama i trčanjem. Hrvoje je veliki ljubitelj hrane i gastronomije, koji slobodno vrijeme provodi kuhajući i družeći se s prijateljima uz vrhunsku hranu i strateške drušvene igre.

Predavanje će trajati najviše 1 sat, a otvoreno je za sve zainteresirane studente. Preporučamo da proučite stranice FINE kako biste mogli postaviti pitanja predstavnicima te saznati željene informacije.