Predavanje u sklopu redovne nastave kolegija započinje od 7:30, a predstavnici poduzeća započet će svoju prezentaciju u 9:30 i na tom dijelu svi zainteresirani studenti pozvani su da se pridruže.

Predstavnici poduzeća Span, Daria Loos Glebov i Vedran Protić, ujedno FOI alumni, ukratko će prezentirati kratak opis poduzeća, projekata kojima se bave i prilike koje pružaju  za studente, a detaljnije će se predstaviti Span Academy i aktivnosti koje su akademijom obuhvaćene.

Span Academy dijeli se na Span Development Academy i Span Infrastructure Academy. Span Develpment obuhvaća rad na stvarnom projektu, koji pokriva područje razrade ideje i zahtjeva sustava, definiranje arhitekture, implementacije, testiranja i finog podešavanja, a neke od tehnologija koje obuhvaća su HTML, JavaScript, CSS, jQuerry. Span Infrastructure obuhvaća izgradnju i konfiguraciju enterprise sustava te otklanjanje poteškoća. Uči se i radi na infrastrukturnom projektu, od razrade ideja i zahtjeva sustava do implementacije gotovog rješenja. Tehnologije koje obuhvaća su Windows client & server, Microsoft AD, Cloud, Hyper-V i slični. Uz navedeno, poduzeće će predstaviti i dio akademije koji je vezan za testiranje aplikacije.

Predstavljanje će trajati najviše 1h, a otvoreno je za sve zainteresirane studente. Preporučamo da proučite stranicu poduzeća Span i Span Academy kako biste mogli postaviti pitanja predstavnicima poduzeća te saznati detaljne informacije.