Centar za podršku studentima i razvoj karijera

Imaš problema sa studijem? Javi se na zadnje studentsko savjetovanje u ovoj akademskoj godini!

 • Tek si upisao/la FOI, ili već studiraš neko vrijeme, a potrebna ti je pomoć ili usmjerenje u planiranju studija? Ne znaš kako da uspješno uskladiš sve studentske obaveze, ili imaš problema sa prilagodbom na studij? Nisi siguran/na koliko ECTS-a možeš upisati s obzirom na (ne)položene ispite? Nekoliko puta si pao/pala određeni ispit, i želiš to promijeniti? Ili možda imaš ideje za poboljšanje nastave i studentskog života na FOI-ju?

  Ukoliko se prepoznaješ u prethodnim pitanjima, dođi na studentsko savjetovanje na FOI-ju! Svi vi koji imate određene probleme ili dileme vezano uz početak ili nastavak studija svakako dođite na savjetovanje i uhvatite se u koštac sa svojom situacijom na vrijeme!

  U srijedu, 6. rujna 2017. od 11:00 do 13:00 sati na FOI1 u dvorani 6 održat će se dan studentskog savjetovanja „Dođi i pitaj – po faksu ne skitaj!“. Radi se o događaju koji su zajedničkim naporima kreirali prodekanica za nastavu, doc.dr.sc. Renata Mekovec i Centar za podršku studentima i razvoj karijera s ciljem pružanja institucionalne podrške studentima na repetitivnoj bazi.

  Na savjetovanju će biti prisutni prodekanica za nastavu, doc.dr.sc Renata Mekovec, predstavnici CPSRK-a te Studentski savjetnik i Studentski pravobranitelj. Savjetovanje se odnosi na moguće studentske probleme vezane uz planiranje studija, studentske obaveze, ispitne rokove, prilagodbe na studij te na ostale moguće studentske nedaće.

  Cilj takvog savjetodavnog dana jest da studenti pokušaju raspraviti i riješiti svoje probleme u vremenu predviđenom upravo za to. Na taj način će i FOI djelatnici biti fokusirani upravo na savjetovanje studenata, i moći će se zajedničkim snagama bolje posvetiti konkretnim slučajevima.

  Od studenata se očekuje poštivanje određenih rokova i termina za savjetovanje. Važno je naglasiti i da će ovakva vrsta (ne)aktivnosti biti uzeta u obzir prilikom važnih odluka u slučaju žalbi i/ili molbi određenih studenata podnesenih prema FOI institucijama. Zato, nemojte svoju sudbinu prepustiti slučaju, iskoristite pomoć koja vam se nudi te aktivno i na vrijeme pristupite rješavanju mogućih problema sa studijem!

  Svoj dolazak na savjetovanje OBAVEZNO najavite popunjavanjem ove forme najkasnije do srijede, 6. rujna 2017. do 08:00. Unutar forme predložite točan termin vašeg dolaska unutar zadanog termina te precizirajte svoj problem ili pitanje. Vidimo se!

  Kategorija: 
  Studenti
  Dodatne aktivnosti

  Podijeli ovu objavu


  Najnovije vijesti

  Prvi inicijalni sastanak IT Pro Community Varaždin održat će se u utorak, 12. rujna 2017. u  17:30...
  Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način?Jednostavno, prijavi se, postani jedan od...
  Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za studentske razmjene u ak. god. 2017./2018. u okviru...

  Najnoviji natječaji

  Želite fleksibilno radno vrijeme i ležernu atmosferu? Želite raditi u back-end sustavu i...
  InfoDom d.o.o. je regionalni sistem integrator i konzultantska tvrtka posvećena podršci kupcima s...
  Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga....