Centar za podršku studentima i razvoj karijera

Sudjelujte na Job Fair-u na FER-u

 • Job Fair 2017 održat će se u srijedu, 17. i  četvrtak, 18. svibnja 2017. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu, u zajedničkoj organizaciji Centar karijera FER-a i studenata KSET‑a, članova studentske udruge Savez studenata FER-a. Najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj od lani se udvostručio: ove godine na sajmu sudjeluju 93 poduzeća iz Hrvatske i inozemstva s kojima će se studenti imati priliku izravno upoznati.

  Tvrtke će se studentima predstaviti kroz 38 polusatnih predavanja te putem štandova na kojima će studenti moći pronaći zaposlenike tvrtki koji aktivno rade u području koje ih zanima te iz prve ruke saznati sve informacije o mogućnostima zaposlenja, prakse ili stažiranja.

  Job Fair je sajam otvorenog tipa, dostupan svim studentima, a oni koji nisu u mogućnosti doći na sajam, moći će se uključiti preko streama - sva predavanja će biti dostupna uživo na servisu YouTube:

  Osim formalnog okruženja koje pruža sajam organiziran je i Loosen Up Party u KSET-u kao dodatna prilika za upoznavanje studenata i poslodavaca. Studenti će u opuštenoj atmosferi uz koktele moći upoznati svoje buduće kolege ili raspraviti trendove u nekoj od tehnologija.

  Više informacija o događaju, poslodavcima koji na njemu sudjeluju i rasporedu možete pronaći na internetskoj stranici Job Faira.

  Kategorija: 
  Studenti
  Dodatne aktivnosti

  Podijeli ovu objavu


  Najnovije vijesti

  Prvi inicijalni sastanak IT Pro Community Varaždin održat će se u utorak, 12. rujna 2017. u  17:30...
  Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način?Jednostavno, prijavi se, postani jedan od...
  Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za studentske razmjene u ak. god. 2017./2018. u okviru...

  Najnoviji natječaji

  Želite fleksibilno radno vrijeme i ležernu atmosferu? Želite raditi u back-end sustavu i...
  InfoDom d.o.o. je regionalni sistem integrator i konzultantska tvrtka posvećena podršci kupcima s...
  Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga....