Centar za podršku studentima i razvoj karijera

TRAŽE SE STUDENT BUDDYIJI ZA STRANE STUDENTE

 • Veseli te kad si u prilici pomoći drugima na bilo koji način? Jedva čekaš upoznati i družiti se s ljudima iz cijelog svijeta? Dobro bi ti došlo „brušenje“ engleskog? Prijavi se i postani Student Buddy stranim studentima koji dolaze na FOI na razmjenu!

  Tko je Student Buddy?

  Kao što i samo ime kaže, Student Buddyiji su studenti koji pomažu svojim kolegama na razmjeni da se što osjećaju dobrodošlo i kao kod kuće, kako na FOI-ju, tako i u Varaždinu, mogli bismo reći da je to BURAZ za strane studente .  Buddyiji stranim studentima pomažu od samog dolaska u Varaždin, pri smještaju u studentski dom, snalaženju u studentskom restoranu do pokazivanja fakulteta, dvorana i laboratorija, te ih upoznaju s Varaždinom i studentskim životom u njemu. Student Buddyiji su tu da pomažu, ali i uživaju i druže se sa studentima na razmjeni.

  Što ti možeš dobiti od student Buddy programa?

  Biti Buddy prvenstveno je zabavno. Na taj način možeš upoznati nove ljude, družiti se s ljudima drugih kultura i običaja, poboljšati znanje engleskog jezika (ili čak naučiti neki novi jezik), upoznati druge s vlastitim običajima i načinom života te se družiti i zabavljati izvan fakulteta. Na kraju ćeš dobiti potvrdu (certifikat) o sudjelovanju u ovom programu i malu nagradu kao zahvalu od Fakulteta.

  Ako ti išta od ovoga zvuči zanimljivo prava si osoba za Student Buddyja. Za zimski semestar 2017./18. tražimo tri student buddyija za jednu studenticu iz Turske i dva studenta iz Portugala. Sada još samo moraš ispuniti prijavnu formu i avantura može početi. 

  Ukoliko imaš dodatna pitanja o Student Buddy programu javi se na international@foi.hr ili u Ured za međunarodnu suradnju (FOI 1, 1. kat, kabinet 56).

   

  Kategorija: 
  Studenti
  Dodatne aktivnosti

  Podijeli ovu objavu


  Najnovije vijesti

  Prvi inicijalni sastanak IT Pro Community Varaždin održat će se u utorak, 12. rujna 2017. u  17:30...
  Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način?Jednostavno, prijavi se, postani jedan od...
  Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za studentske razmjene u ak. god. 2017./2018. u okviru...

  Najnoviji natječaji

  Želite fleksibilno radno vrijeme i ležernu atmosferu? Želite raditi u back-end sustavu i...
  InfoDom d.o.o. je regionalni sistem integrator i konzultantska tvrtka posvećena podršci kupcima s...
  Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga....