Centar za podršku studentima i razvoj karijera

Prijavite se za sudjelovanje na CodeAcross & OpenDataDay 2016 vikend hackathon!

 • Zanima vas rad s javnim podacima u stvaranju nekog novog, građanima korisnog rješenja? Želite iskoristiti priliku za razvoj aplikacija otvorenog koda vezanih uz vizualizacije na karti, javnu nabavu, pravo na pristup informacijama, ili želite odabrati neko drugo područje? Prijavite se na dvodnevni vikend hackathon i pokažite što znate!

  Povodom međunarodnog Dana otvorenih podataka, Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet, HrOpen i njena ekspertna skupina Programiraj za Hrvatsku, uz podršku GONG-a, Povjerenika za informiranje i neformalne inicijative HollaBack! Hrvatska, 5. i 6. ožujka 2016. u Zagrebu organiziraju CodeAcross & OpenDataDay 2016 hackathon.

  Radi se o izrađivanju internetskih aplikacija, otvaranju javnih podataka s ciljem inspiriranja gradskih entuzijasta i civilnih inovatora da oblikuju usluge javnog sektora. Pridružiti se mogu urbanisti, developeri, civilni hakeri i „haktivisti“, službenici javne uprave, lokalne zajednice i svi koji imaju želju poboljšati svoj grad.

  Sudionici će imati priliku razvijati aplikacije otvorenog koda vezanih uz vizualizacije na karti, javnu nabavu, pravo na pristup informacijama, a timovi mogu odabrati i druga područja.

  Organizatori su osigurali ručak za sudionike hackathona, a pokrivaju i određen broj stipendija za troškove puta i smještaja za sudionike koje nisu iz Zagreba ili Hrvatske.

  Prijavite se do 28. veljače putem obrasca za prijave, uvjete stipendiranja pogledajte ovdje, a više informacija i program događanja pronađite ovdje.

  Kategorija: 
  Studenti
  Natjecanja i prilike

  Podijeli ovu objavu


  Najnovije vijesti

  Prvi inicijalni sastanak IT Pro Community Varaždin održat će se u utorak, 12. rujna 2017. u  17:30...
  Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način?Jednostavno, prijavi se, postani jedan od...
  Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za studentske razmjene u ak. god. 2017./2018. u okviru...

  Najnoviji natječaji

  Želite fleksibilno radno vrijeme i ležernu atmosferu? Želite raditi u back-end sustavu i...
  InfoDom d.o.o. je regionalni sistem integrator i konzultantska tvrtka posvećena podršci kupcima s...
  Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga....