Centar za podršku studentima i razvoj karijera

Radionica „Dizajn kompetitivnih web sučelja“

 • Zanima vas kako prepoznati, dati primjere i usporediti osnovne vrste web sučelja prema području primjene? Htjeli biste znati kako odabrati prikladnu vrstu web sučelja te odrediti i izraditi odgovarajuće grafičke elemente i web sučelje u cjelini? Želite povećati kompetencije u području izrade kompetitivnih web sučelja te biti konkurentniji na tržištu rada? Donosimo specijaliziranu edukaciju od strane FOI nastavnika doc.dr.sc. Maria Koneckog i prof.dr.sc. Alena Lovrenčića. Pozivamo sve zainteresirane da sudjeluju na edukaciji Dizajn kompetitivnih web sučelja“. Prijaviti se možete OVDJE!

  Više o radionici

  Voditelji edukacije: doc. dr. sc. Mario Konecki, prof. dr. sc. Alen Lovrenčić
  Ciljani auditorij: studenti svih godina i svih studija
  Svrha edukacije: Povećanje kompetencija studenata u području dizajna kompetitivnih web sučelja. Usluga izrade web stranica je vrsta usluge koja je visoko zastupljena na globalnom tržištu. Da bi se ponuđena usluga diverzificirala i istaknula potrebna je visoka razina kvalitete kako bi ponuđene web stranice bile kompetitivne njihovim potencijalnim korisnicima. Jedan od ključnih aspekata ovog procesa je izrada visoko kvalitetnog web sučelja. Svrha predložene radionice je povećati kompetencije polaznika (studenata) u području izrade kompetitivnih web sučelja i posljedično web stranica i time poboljšati njihovu poziciju na tržištu rada u području od visokog tržišnog interesa.
  Nakon uspješnog svladavanja edukacije polaznici će moći: sastaviti popis svih važnih aspekata kompetitivnog web sučelja; nabrojati korake plana i provesti plan identificiranja korisničkih zahtjeva za odgovarajućim elementima web sučelja; nabrojati, opisati, dati primjere i izraditi temeljne grafičke elemente web sučelja; sastaviti popis koraka izrade web sučelja i web stranice; nabrojati i usporediti razvojne okvire za kaskadne stilove; izraditi temeljne elemente web sučelja primjenom odgovarajućeg razvojnog okvira za kaskadne stilove; nabrojati, dati primjere i usporediti temeljne tipove struktura web sučelja; prepoznati, dati primjere i usporediti osnovne vrste web sučelja prema području primjene; izraditi web sučelje prema zadanim specifikacijama; analizirati korisničke zahtjeve, odabrati prikladnu vrstu web sučelja te odrediti i izraditi odgovarajuće grafičke elemente i web sučelje u cjelini; vrjednovati web sučelje i napisati odgovarajući kritički osvrt.
  Napomene: mogu sudjelovati samo studenti koji nose svoje prijenosno računalo.

  Za radionice se dobivaju potvrde o uspješnom završetku s potvrdom o prikupljenim ECTS bodovima. Međutim navedeni ECTS bodovi ne pribrajaju se ECTS bodovima ostvarenim kroz redoviti studij (radionice su iz naprednih tema koje nisu pokrivene nastavnim planom i programom, pa se ne mogu pribrajati bodovima za završetak studija 180/120 ECTS)!

  Termini: 18.9. do 22.9.2017. od 13:00 do 19:00 u dvorani 7 (FOI 1)

  Rok za prijavu: 11.9.2017.

  Radionica će se održati ako bude prijavljeno najmanje 10 sudionika, dok se može prijaviti maksimalno 30 sudionika. Za sudjelovanje na radionici možete ostvariti i 3 ECTS boda.

  Kategorija: 
  Studenti
  Radionice i predavanja

  Podijeli ovu objavu


  Najnovije vijesti

  Prvi inicijalni sastanak IT Pro Community Varaždin održat će se u utorak, 12. rujna 2017. u  17:30...
  Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način?Jednostavno, prijavi se, postani jedan od...
  Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za studentske razmjene u ak. god. 2017./2018. u okviru...

  Najnoviji natječaji

  Želite fleksibilno radno vrijeme i ležernu atmosferu? Želite raditi u back-end sustavu i...
  InfoDom d.o.o. je regionalni sistem integrator i konzultantska tvrtka posvećena podršci kupcima s...
  Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga....