Ovim putem obavještavamo studente da je Sveučilište u Zagrebu raspisalo 2. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu Erasmus+ stručne prakse za akademsku godinu 2019./20. Ovaj natječaj bi od najvećeg interesa mogao biti studentima druge godine diplomskih studija kada je tijekom 4. semestra obavljanje stručne prakse obavezno. Imajte na umu da se obavljanje Erasmus+ stručne prakse priznaje kao i standardna praksa obavljena u Hrvatskoj. Minimalno trajanje Erasmus+ stručne prakse je 2 mjeseca, a maksimalno 12 mjeseci. Ova praksa je neprocjenjiva referenca prilikom zapošljavanja te studentima koji je obave daje veliku konkurentsku prednost. Prihvatite izazov i steknite profesionalno iskustvo izvan granica Hrvatske. 

Student stručnu praksu u inozemstvu pronalazi sam ili uz pomoć Ureda za međunarodnu suradnju FOI-ja ili nastavnika. Praksu je moguće odrađivati u zemljama EU + Island, Norveška, Lihtenštajn, Sjeverna Makedonija, Srbija i Turska. 

Drugi krug natječaja namjenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele započeti u razdoblju od 15. siječnja do 31. srpnja 2019.

Završetak mobilnosti je najkasnije 30.09.2020.
Rok za online prijave: 29.11.2019. u 12:00 h (u podne)
Rok za fizičku dostavu prijavne dokumentacije: 29.11.2019. do kraja radnog dana.

Potičemo zainteresirane studente FOI-ja da temeljito pročitaju tekst Natječaja, a za sva dodatna pitanja javite se osobno ili e-mailom na international@foi.hr.

Ured za međunarodnu suradnju
-    FOI1, 1. kat, kabinet broj 56