Ovladajte poduzetničkim vještinama, predstavite studentski projekt na natjecanju, upoznajte pogodnosti koje vam se nude na tržištu rada, razmijenite iskustva s uspješnim FOI-jevcima i steknite nova poznanstva uz pomoć STARTUP AKADEMIJE Fakulteta organizacije i informatike i Tehnološkog parka Varaždin!

Startup akademija namijenjena je svim studentima FOI-ja koji bi htjeli steći dodatna saznanja iz svijeta poduzetništva ili koji žele razraditi svoje studentske ideje u uspješan projekt ili posao te pritom ostvariti podršku za otvaranje vlastitog biznisa.

Akademija je zamišljena kao besplatna edukacija od 5 radionica u trajanju od 3 sata, koja će se održati od 5. do 9. srpnja 2021. godine u novouređenim prostorima Tehnološkog parka Varaždin (Zagrebačka ul. 89).

Polaznici Startup akademije, uz primjere stručnjaka iz prakse, imat će naučiti osnove poduzetništva te steći vještine i znanja potrebna za uspješno poslovanje kroz sljedeće radionice:

 • Ponedjeljak
  Kako uobličiti ideju i Stvaranje poslovnog modela - teorijski dio oko postupka formuliranja ideje (kako stvoriti BMC)
   
 • Utorak
  Kako uobličiti poslovnu ideju (PITCH) - Pitch Model Canvas
   
 • Srijeda
  Pokretanje posla - pravni i financijski okviri - odabir ispravnog pravnog oblika za startup
   
 • Četvrtak
  Promocija i marketing - marketinški plan, fokus na odabrane kupce i maksimalno korištenje promotivnih  kanala
   
 • Petak
  Alternativni izvori financiranja i kreativno korištenje tehnologije (3D printanje) - crowdfunding i 3D printanje
   

Broj polaznika ograničen je na 15 pa požurite i rezervirajte svoje mjesto najkasnije do petka, 2. srpnja 2021. godine putem forme.