U utorak, 18. rujna 2018. od 12:00 do 13:00 sati na FOI 1 u dvorani 6 održat će se dan studentskog savjetovanja „Dođi i pitaj – po faksu ne skitaj!“. Radi se o događaju koji su zajednički kreirali prodekanica za nastavu, izv. prof. dr.sc. Renata Mekovec i Centar za podršku studentima i razvoj karijera s ciljem pružanja institucionalne podrške studentima na repetitivnoj bazi.

U isto vrijeme održat će se i predstavljanje izbornih kolegija u narednom zimskom semestru te Vas pozivamo da tamo saznate sve što Vas zanima.

Na savjetovanju će biti prisutni prodekanica za nastavu, izv. prof. dr. sc Renata Mekovec, predstavnici CPSRK-a, Studentski savjetnik Marko Peranović, Studentska pravobraniteljica Natalija Jurčić te predsjednik Studentskog zbora Kristijan Gašljević. Savjetovanje se odnosi na moguće studentske probleme vezane uz planiranje studija, studentske obaveze, ispitne rokove, prilagodbe na studij te na ostale moguće studentske nedaće.

Cilj takvog savjetodavnog dana jest da studenti pokušaju raspraviti i riješiti svoje probleme u vremenu predviđenom upravo za to. Na taj način će i FOI djelatnici biti fokusirani upravo na savjetovanje studenata, i moći će se zajedničkim snagama bolje posvetiti konkretnim slučajevima.

Od studenata se očekuje poštivanje određenih rokova i termina za savjetovanje. Važno je naglasiti i da će ovakva vrsta (ne)aktivnosti biti uzeta u obzir prilikom važnih odluka u slučaju žalbi i/ili molbi određenih studenata podnesenih prema FOI institucijama. Zato, nemojte svoju sudbinu prepustiti slučaju, iskoristite pomoć koja vam se nudi te aktivno i na vrijeme pristupite rješavanju mogućih problema sa studijem!

Svoj dolazak na savjetovanje OBAVEZNO najavite popunjavanjem ove forme najkasnije do ponedjeljka, 17. rujna 2018. godine u 10:00 sati. Unutar forme predložite točan termin vašeg dolaska unutar zadanog termina te navedite svoj problem ili prisustvovanje na predstavljanju kolegija. Vidimo se!