Više o voditeljici radionice

Alenka je tek nedavno otvorila FLAVO - obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge, a već je na Tjednu karijera osvojila priznanje za najbolju radionicu! Motivirana je da i dalje pomaže studenticama i studentima i da kroz praktičan rad i jednostavne primjere približi neke od prijeko potrebnih soft-skillova za što uspješniji studij i profesionalnu karijeru koja tek predstoji.

Više o radionici

Radionica "Prezentacijske vještine" održat će se na Fakultetu organizacije i informatike, u suradnji s Centrom za podršku studentima i razvoj karijera. Teme koje ćemo pokriti su kako se pripremiti za prezentaciju, kako se ponašati tijekom prezentacije, radnje koje treba poduzeti nakon prezentacije te tips&tricks za uspješnu prezentaciju.

Nastavno na prethodni iskaz interesa studenata, radionica će se održati u srijedu, 28. studenog 2018. godine od 15:00 do 18:00 sati u Info chill zoni (Podrum FOI 1).

Studenti koji se još nisu prijavili, a rado bi prisustvovali radionici, mogu se prijaviti putem ove forme do 27. studenog 2018. do 12:00 sati (podne).

Ukoliko je netko od prijavljenih spriječen da dođe točno u 15:00, dobrodošao je i kasnije.

Hvala na interesu i vidimo se na radionici!

Alenka Čović i CPSRK