„Zbog vas je FOI bolje mjesto za studente, samo tako dalje!“

Student, anonimno

> 50

Aktivnosti godišnje

> 93%

studenata FOI-ja zadovoljno provedenim aktivnostima cpsrk-a

Izgradi uspješnu karijeru već tijekom studentskih dana!

Istaknuli smo se kao jedan od vodećih karijernih centara na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj koji na proaktivan način radi na poboljšanju kvalitete studiranja studenata FOI-ja.

Aktivnom suradnjom s poznatim poduzećima, podrškom u provođenju stručne prakse te mnogobrojnim karijernim aktivnostima koje organiziramo pomažemo studentima da uspješno napreduju kroz studij te započnu izgradnju karijere već tijekom studentskih dana.

Tu smo za vas

Upoznaj CPSRK tim

Doc. dr. sc. Katarina Pažur Aničić

Voditeljica Centra

Kontinuirano radi na koordinaciji svih poslova Centra te osmišljavanju i unaprjeđenju aktivnosti namijenjenih studentima. Surađuje s Upravom Fakulteta i partnerima vodeći računa o strategiji razvoja i promociji Centra.

Romina Kelemen, mag. oec.

Stručna suradnica

Sudjeluje u organizaciji i provođenju karijernih aktivnosti za studente (radionice, savjetovanja, informiranje), pruža podršku studentima u obavljanju obavezne stručne prakse te je zadužena za komunikaciju s poslodavcima.

Amalija Koren Cavaleiro, univ. spec. polit.

Stručna suradnica

Osmišljava, organizira i provodi karijerne radionice za studente te sudjeluje u savjetovanju i informiranju studenata. Koordinira aktivnosti povezane s pilotom stručne prakse na preddiplomskom studiju i modelima učenja kroz rad.

Što možemo učiniti za vas

CPSRK Aktivnosti

Studentsko savjetovanje i podrška tijekom studija

“Što god trebate ili vas nešto muči uvijek se možete javiti djelatnicima iz CPSRK, svi su iznimno dragi i susretljivi i odgovaraju na vaših tisuću pitanja 🙂

Studentica M.B.

Informiranje o karijernim prilikama

“Super mi je što često objavljujete da su pojedina poduzeća u potrazi za novim zaposlenicima, što nam omogućava da se i mi sami prijavimo na natječaj, koji možda ne bismo ni vidjeli, da vi niste objavili :)”

Student, anonimno

Organizacija karijernih događanja

„Događaji koje CPSRK organizira važan su dio neformalnog obrazovanja i stjecanja kompetencija koje su potrebne za uspjeh!“

Student, M.P.

Povezivanje i suradnja s poslodavcima i alumnijima FOI-ja

“Najkorisnija stvar na FOI-ju, jer daje priliku studentima da čuju iskustva drugih poduzetnika. Pružaju mogućnost odlaska u poduzeća te tako pripremaju studente za daljnji razvoj, pronalazak inspiracije ili čak potencijalna buduća zanimanja (ako to već nisu odlučili).“

Student, anonimno

Podrška u provedbi stručne studentske prakse

“Odrađivanje prakse me pripremilo na svakodnevni odlazak na posao, pripremilo za radne zadatake i rješavanje problema, pružilo mi ulazak u poslovni svijet te stvaranje realnije slike o poslovima u IT svijetu.”

Studentica, N.K.

Podrška studentskim inicijativama i natjecanjima

“Željeli bi se zahvaliti CPSRK-u što su nas podržali financiranjem troškova puta te bi posebnu zahvalu željeli uputiti našoj mentorici zbog pomoći u sastavljanju koncepta i velikoj potpori!”

Studentica, N.K.

Prepoznatljivost

Na što smo izrazito
ponosni

Dobra praksa

Dugogodišnja suradnja s gospodarstvom svrstala nas je među 40-ak primjera dobre prakse na razini cijele Europe.

Mentoriranje

Svoje znanje i iskustvo volimo dijeliti s drugima kroz radionice, prezentacije na konferencijama, mentoriranje karijernih centara na drugim visokim učilištima.

Vrata našeg Centra otvorena su svima…

Gdje se nalazimo

Posjetite nas u prizemlju fakulteta (nakon glavnog ulaza ured desno) svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 sati ili nam se javite za konzultacije. Uvijek smo tu za vas!

Javite nam se preko telefona:

042/390-814
099/339-0805

Potražite nas na društvenim mrežama: