Tvoja karijera započinje ovdje!

Ovdje smo da odgovorimo na sve tvoje nedoumice vezane za studiranje, obogatimo ti životopis aktivnostima koje organiziramo i pružimo podršku za razvoj vlastite ideje u uspješan poduzetnički pothvat.

CPSRK je mjesto koje brine o razvoju i karijeri svojih studenata!

student I.V.

Ovdje smo za tebe!

Iskoristi studentske dane na najbolji način!

Uključi se i ti u mnogobrojne CPSRK aktivnosti, upoznaj poslodavce i rezerviraj svoje radno mjesto još danas!

Individualno savjetovanje

Koji izborni predmet upisati? Gdje je nestao OPM? Propustio si nekoliko predavanja zbog bolesti? Javi nam se kako bismo zajedno pokušali riješiti sve tvoje nedoumice!

Stručna praksa

Upotpuni teorijsko znanje s praktičnim primjerima, ubrzaj izradu diplomskog rada i olakšaj si uključivanje na tržište rada. Posjeti naš sustav za stručnu praksu i pronađi poslodavca po svojoj mjeri!

Podrška studentskim aktivnostima

Kako bismo te potaknuli na prijavu ili sudjelovanje na studentskim natjecanjima, konferencijama ili sličnoj aktivnosti izvan FOI-ja osigurali smo ti financijsku podršku za odlazak i sudjelovanje. Javi nam aktivnost koja te interesira i potrudit ćemo se osigurati ti mjesto za sudjelovanje!

Karijerne prilike i događanja

Istakni se pred poslodavcima diplomom i bogatim životopisom! Nudimo ti brojne mogućnosti karijernog razvoja i umrežavanja s poslodavcima kroz posjete poduzećima, studentska natjecanja, karijerne radionice, predavanja ili Tjedan karijera.

CPSRK nagrađuje najaktivnije stipendijom!

Redovitim studiranjem, uključivanjem u naše i izvannastavne aktivnosti FOI-ja, ostvarenim prosjekom ocjena te ostalim postignućima povećavaš si mogućnost za osvajanje CPSRK stipendije! Svi ovi uvjeti raspisani su u CPSRKapp.

Podijeli stečeno iskustvo s kolegama!

Želiš sudjelovati u organizaciji karijernih događaja kao što je Tjedan karijera, predstaviti FOI na Smotri Sveučilišta u Zagrebu, pokazati svoju kreativnu stranu i razviti soft skills vještine? Voliš sudjelovati u izvannastavnim aktivnostima i prenijeti naučeno ostalim kolegama, a za nagradu obogatiti životopis vrijednim iskustvom?

Publikacije za studente

Započni karijeru u pravom smjeru.

Olakšaj si prve dane na Fakultetu.

Pokreni svoj StartUp!

Pretvori ideju u poduzetnički pothvat!

Pri završetku si studiranja, ali nisi siguran kako realizirati postojeću ideju u uspješan posao i koje pogodnosti ti se nude prilikom otvaranja vlastitog biznisa? Imaš dovoljno tehničkog znanja, ali ne znaš kome prezentirati svoju ideju i ostvariti potencijalne investicije?

Ovladajte poduzetničkim vještinama, predstavite studentski projekt na natjecanju, upoznajte pogodnosti koje vam se nude na tržištu rada, razmijenite iskustva s uspješnim FOI-jevcima i steknite nova poznanstva uz pomoć Startup akademije FOI-ja.

Startup akademija prvi je korak prema programu podrške u osnivanju, razvoju i upravljanju vlastitim poduzetničkim pothvatima Startup@FOI. Od početka provođenja programa Startup@FOI prikupljen je velik broj poslovnih ideja, a neke od njih su danas uspješne poduzetničke priče od kojih su se istaknuli studenti s poslovnim projektima Tourgent i MyBeeLine.