Pružimo studentima FOI-ja kvalitetnije iskustvo studiranja!

Uključite se u željenu CPSRK aktivnost i omogućite studentima rad na stvarnim projektima još za vrijeme studentskih dana!

500

PoduzećA

> 55

Suradnji godišnje

Postanite naš suradnik

Pridružite nam se u kreiranju kvalitetnijeg studiranja

Nudimo mnogobrojne mogućnosti suradnje tvrtkama koje zapošljavaju diplomante FOI-ja. Odaberite aktivnosti određenog paketa suradnje, sudjelujte na našem najvećem karijernom događaju Tjednu karijera u tekućoj godini i približite svoje poslovanje studentima FOI-ja!

CPSRK Paketi

Naši paketi suradnje nude vam razne aktivnosti i prilike suradnje sa studentima

Tjedan karijera

Predstavite svoje poslovanje i prilike koje nudite studentima na najvećem karijernom događaju u Varaždinu i okolici! Tjedan karijera omogućuje vam atraktivan način za predstavljanje studentima kroz mnogobrojne (ne)formalne aktivnosti.

Umrežite se sa studentima i nastavnicima FOI-ja te drugim poduzećima kroz stručne panel rasprave i radionice, panel rasprave FOI alumnija, štandiranje (“Karijerni špancir”) te neformalna druženja.

Posjete poduzeću

Odlična prilika koja omogućava studentima da iz prve ruke upoznaju poslovanje poduzeća, zaposlenike i radnu atmosferu te poslovne prostore. CPSRK upućuje poziv studentima, organizira prijevoz te dovodi studente u poslovne prostore na program predstavljanja.

U posjetama poduzećima sudjeluje prosječno tridesetak studenata različitih godina i smjerova studija, a posebno je namijenjena studentima završnih godina diplomskih studija koji uskoro izlaze na tržište rada.

Aktivnosti poduzeća na FOI-ju

Poduzeća koja održavaju predavanja ili radionice na FOI-ju unaprijed su određena na temelju odabranog paketa suradnje.

Teme predavanja ili radionica poduzeća predlažu sama, a CPSRK usmjerava i organizira najbolji oblik predstavljanja.

Promoviranje prilika za studente

Natječaji za posao i pripravništvo, stipendije, natjecanja i prilike, alumni intervju te pozitivna iskustva studenata samo su neke od mogućih objava za poduzeća putem CPSRK portala i društvenih mreža.

Opremanje dvorana ili prostora za studente na FOI-ju

Dogovara se izravno s CPSRK-om.

Kupnja informatičke opreme, namještaja, zabavnih sadržaja za određeni prostor na Fakultetu te brendiranje istog s vizualnim identitetima poduzeća neke su od dodatnih aktivnosti ostvarene dosadašnjom suradnjom s poduzećima.

Dodatne aktivnosti

Dogovara se izravno s CPSRK-om.

Dodjela nagrada studentima za izvrsnost, projektni zadaci, alumni intervju, promotivne blog objave, studentska natjecanja samo su neke od dodatnih aktivnosti u koje se poduzeće može uključiti.

Naši suradnici

U našim aktivnostima do sada je sudjelovalo preko 500 poduzeća!

Ove godine sudjeluj na aktivnostima poduzeća:

Postanite naš suradnik

Unaprijedimo zajedno iskustvo studiranja svim studentima FOI-ja!

Kontinuirano prikupljamo povratne dojmove studenata o svim održanim aktivnostima te ih zajedno s vama nastojimo unaprijediti i prilagoditi potrebama studenata i trendovima na tržištu.

Javite nam se na cpsrk@foi.unizg.hr kako bismo ih uveli u Vaš poslovni svijet!

Primaj najvažnije informacije na email. Pretplati se.