Tjedan karijera 2023.!

ponedjeljak, 16. listopada 2023. započinje 12. TJEDAN KARIJERA na Fakultetu organizacije i informatike – najveće karijerno događanje namijenjeno studentima FOI-ja.

Ovogodišnji Tjedan karijera održat će se tijekom cijelog tjedna, od ponedjeljka 16. listopada do petka, 20. listopada. Gotovo 60 poslodavaca na Karijernom španciru družit će se i umrežavati sa studentima, a bogati program uključuje i 26 tematskih radionica, 2 panel rasprave s alumnijima na temu njihovog karijernog puta, pozvana predavanja i projektni događaji.  

Studenti će imati prilike naučiti nova znanja i vještine, povezati tehnološka znanja i inovacije s poslovnim aspektima struke, a program je namijenjen studentima svih godina i smjerova FOI-ja. Uz već dobro poznate poslodavce s kojima FOI ostvaruje odličnu dugoročnu suradnju, radujemo se na FOI-ju ugostiti i neke nove poslodavce!

Bogat program, uz opis pojedinih aktivnosti, objavljen je ovdje, a svi zainteresirani studenti na aktivnosti se mogu prijaviti putem naše aplikacije do popunjenja mjesta.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.