Alumni priče

Danijel Fatović, Senior Director – Digital Transformation Directorate | OTP banka d.d.

Gost četvrte emisije FOI podcasta u vidu alumni priče, bio je Danijel Fatović, Senior Director – Digital Transformation Directorate u OTP banci d.d., FOI-jevom strateškom partneru.

Danijel je diplomski studij informatike na FOI-ju završio 2006. godine, a ubrzo nakon toga upisao je i specijalistički studij Menadžment poslovnih sustava. Svoju karijeru započeo je kao pripravnik projektant informacijskih sustava u Zadru u OTP banci d.d. i eto do danas se zadržao tamo. Neobično za jednog informatičara, zar ne?

Danijel je već na prvom razgovoru za posao znao da za nekoliko godina („Gdje se vidi za 5 godina?“) želi biti direktor IT-a, a kad mu je to pošlo za rukom provjerite u podcastu 😊

Sam radni dan na ovoj poziciji obuhvaća dosta razgovora s kolegama, organizaciju poslova, upravljanje i predviđanje situacija kako bi se razvijale u dobrom smjeru. FOI mu je dao širinu znanja, a posebice je tijekom specijalističkog studija upotpunio ekonomska znanja koja su stvarno potrebna i vrijedi poslovanje prilagođavati prema „onome u knjizi“.


Što je još zanimljivo u njegovoj karijeri, privatnom životu i što su sve njegove dosadašnje pozicije obuhvaćale, moći ćete čuti tijekom sutrašnje emisije (srijeda, 26. lipnja) u 18:00 sati na FOI FB stranici, FB stranici CPSRK-a i FB stranici Prve školske televizije (producent) te putem FOI YT kanala.

Ovo je posljednji podcast prije ljetne stanke, a istim tempom nastavljamo i najesen 😊

Zahvaljujemo Danijelu na vremenu i podijeljenoj priči i veselimo se daljnjoj zajedničkoj suradnji 😊

Istaknute aktivnosti centra

Želiš li i ti biti uspješni alumni? Uključi se danas u naše aktivnosti