Alumni priče

Katarina Dora Kepić, Junior development and integration specialist in the Business applications sector | Konzum

Katarina Dora Kepić, bivša je studentica FOI-ja na studiju Informacijsko i programsko inženjerstvo.

Svoju karijeru u Konzumu započela je prilikom obavljanja svoje stručne prakse, jednog od uvjeta za završetak diplomskog studija, a nakon koje je, na obostrano zadovoljstvo, ostala raditi putem studentskog ugovora do stjecanja diplome. Trenutno radi u razvoju i integraciji poslovnih aplikacija, konkretno, razvija aplikaciju za područje kontrolinga. To se odnosi na aplikaciju za reklamacije koja se koristi u svim poslovnicama i skladištima diljem Hrvatske te na taj način omogućava unaprjeđenje kvalitete poslovanja i proizvoda. Budući da Konzum zapošljava oko 11 tisuća ljudi, osim Katarine Dore, možemo naći i druge FOI alumnije u odjelima poput uprave, na mjestima project managera, maloprodajnim sustavima, a isto tako, Konzum nudi spektar različitih prilika između kojih se ističu ljetne prakse.

Sveobuhvatnu priču kako izgleda njeno radno mjesto i u kojim se sve odjelima FOI studenti mogu jednog dana zaposliti, možete poslušati u emisiji, koja će biti dostupna od srijede (29. svibnja), od 18:00 sati na FOI FB stranici, FB stranici CPSRK-a i FB stranici Prve školske televizije (producent) te putem FOI YT kanala.

Ovim putem zahvaljujemo Katarini Dori na izdvojenom vremenu i podijeljenoj karijernoj priči te joj želimo puno uspjeha i ovakvog entuzijazma u daljnjem radu!

Istaknute aktivnosti centra

Želiš li i ti biti uspješni alumni? Uključi se danas u naše aktivnosti