Alumni priče

Luka Brlek, Senior Frontend Developer u poduzeću Speck

Luka je 2011. godine završio studij Informacijski i poslovni sustavi na Fakultetu organizacije i informatike, a danas se nalazi na seniorskoj poziciji u poduzeću Speck gdje radi na izradi dizajna i razvoju novih značajki te eCommerce i B2B aplikacija. Osim navedenog, ova pozicija iziskuje bliski rad s timom za proizvod, zbog dizajna, razvoja i isporuke novih aplikacija i značajki za interne i eksterne korisnike. Sudjeluje u istraživanju i razvoju novih tehnologija, okvira, najboljih praksi i tehnika radi kontinuiranog poboljšavanja proizvoda i usluga, a svoje iskustvo i znanje svakodnevno dijeli sa radnim timom.

Uz navedeno, Luka je i freelancer za vlastito poduzeće Templatization koje se bavi izradom web stranica i isporukom digitalnih rješenja uz održavanje visokog standarda po pitanju dizajna i korisničkog iskustva. Isto mu donosi suradnju s mrežom vrhunskih programera i dizajnera te radi i kao konzultant za web dizajn, gdje radi zajedno s klijentima na izgradnji i optimizaciji njihove digitalne prisutnosti, a što ima za rezultat povećanu online vidljivost, angažman kupaca te porast prihoda.

Njegovu karijernu priču možete pogledati i poslušati u emisiji na FOI FB stranici, FB stranici CPSRK-a i FB stranici Prve školske televizije (producent) te putem FOI YT kanala.

Ovim putem zahvaljujemo Luki na izdvojenom vremenu i podijeljenoj karijernoj priči te mu želimo puno uspjeha u daljnjem radu!

Ostale Alumni priče

Pročitaj priče naših
alumnija. Inspiriraj se.

Istaknute aktivnosti centra

Želiš li i ti biti uspješni alumni? Uključi se danas u naše aktivnosti