Prijavi se na jednu od stručnih radionica na Workshop Days 2023.

Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI drugu godinu za redom u suradnji s poduzećima organizira Workshop Days s čak 16 stručnih radionica u tjednu od 17. do 20. travnja 2023. godine.

Radionice pružaju priliku studentima da usvoje nova znanja iz stručnih i poslovnih područja kroz primjere iz prakse poslovnog sektora i kroz stručno vodstvo predstavnika poslodavaca. Workshop Days donose sjajnu priliku studentima da ojačaju svoje kompetencije i nauče nove korisne vještine, da dobiju osjećaj rada na pravim primjerima iz poslovnog sektora.

Kroz brojne primjere i iskustva stečena u svakodnevnom radu na realnim projektima, predstavnici poslodavaca podijelit će svoj know-how, neformalno se umrežiti i odgovoriti na pitanja studenata te predstaviti moguće karijerne prilike za ne tako daleku budućnost.

Osim kroz radionice i direktan kontakt kroz rad na primjerima, studenti i poslodavci imati će priliku za umrežavanje i na hodnicima Fakulteta organizacije i informatike (FOI 1), te se informirati o mogućnostima obavljanja stručne prakse, pripravništva i mogućnostima zaposlenja.

Dragi studenti, broj mjesta je ograničen kapacitetom dvorana, pa vas ovom prilikom pozivamo da rezervirate svoje mjesto na radionicama kroz CPSRK App i iskoristite prilike za daljnji rast i razvoj u područjima vašeg interesa!

U nastavku donosimo teme i raspored radionica:

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.