Prijavi se za studentsku posjetu u Makerspace Graz!

Soba ti je prepuna gadgeta i svakodnevno nešto programiraš, 3D dizajniraš, modeliraš, bušiš, piliš, lemiš ili sastavljaš? Još samo da imaš pristup mašini za graviranje, CNC glodalici ili tokarilici i tvoje ideje bi postale stvarnost…

Ne brini, makerspace je rješenje za tebe! U Varaždinu je udaljen samo petnaestak minuta od faksa, u Tehnološkom parku Varaždin, a ovaj put želimo da vidiš kako to radi ekipa u Grazu!

Znamo da se najbolje uči kroz zabavu i neformalne aktivnosti zato te 23. ožujka 2022. godine vodimo u studijsku posjetu u Makerspace Graz!

U posjetu krećemo organiziranim prijevozom iz Varaždina prema sljedećem rasporedu:

  • 6:30 – polazak
  • 09:30 – 11:30 – Science park Graz
  • 11:30 – 12:30 – pauza za ručak i slobodno vrijeme Menza
  • 13:00 – 15:00 – Fablab Graz
  • 15:30 – 17:30 – Makerspace Graz
  • 18:00 – 21:00 – povratak u Varaždin

Zvuči zanimljivo?

Prijavi se za posjetu uz kratko motivacijsko pismo u kojem nam navedi zašto želiš posjetiti Makerspace Graz, zašto bismo trebali odabrati baš tebe i kako bi ti stečeno iskustvo moglo koristiti u daljnjem obrazovanju i planovima.

Prijavi se putem CPSRKapp najkasnije do srijede, 16. ožujka, do 12:00 sati. Požuri jer broj slobodnih mjesta je ograničen!

Napomena: Broj slobodnih mjesta za posjetu je ograničen. U slučaju većeg broja prijava, kandidate ćemo odabrati na temelju njihovih motivacija za prijavu!

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.