Student FOI-ja sudjelovao na Unlock Rab konferenciji

Otok Rab treću godinu zaredom na tri dana postao je središte IT industrije u Hrvatskoj, u terminu od 27. do 29. svibnja 2024. godine. Preko 40 vrhunskih predavača svoja je znanja podijelilo sa sudionicima, a slijedom istog bila je to odlična prilika za umrežavanje s profesionalcima iz industrije. Jedna od govornica bila je i nastavnica s FOI-ja, prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep.

Posebnost ove konferencije je i neformalni dio – u sklopu konferencije nastupio je i jedan od najpoznatijih stand up komičara u RH – Aleks Curać Šarić.

Program konferencije dostupan je ovdje.

Budući da CPSRK FOI rado motivira i omogućuje studentima dodatno znanje i odlaske na konferencije poput ove, temeljem raspisanog natječaja za dodjelu ulaznice, pokrivenih troškova puta i smještaja, jedan je od FOI studenata dobio priliku prisustvovati istome.

Kako je bilo našem Franji Apariju, studentu 3. godine stručnog studija Informatička podrška poslovanju, tijekom ova tri dana sudjelovanja…: „Konferencija na otoku Rabu bila je nevjerojatno iskustvo gdje sam imao priliku učiti od vrhunskih stručnjaka iz samog vrha IT industrije. Svaki dan je bio izvrsno organiziran, ispunjen zanimljivim developerskim i marketinškim temama i intervjuima koji su mi pomogli da proširim svoje znanje. Posebno mi se svidjela prilika za umrežavanje i neformalne razgovore tijekom pauza za kavu. Sve u svemu, sudjelovanje na konferenciji bilo je vrijedno iskustvo koje će mi ostati dugo u sjećanju i koje me je potaknulo da se još više angažiram u svojoj karijeri. :)“

Franjo Apari_Unlock Rab

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.