Uskoro započinje 11. Tjedan karijera na FOI-ju


U ponedjeljak, 23. svibnja započinje 11. TJEDAN KARIJERA na Fakultetu organizacije i informatike – najveće karijerno događanje namijenjeno studentima FOI-ja. Bit će to ujedno i prilika da obilježimo 10 godina od osnutka te održavanja prvog Dana karijera. Od tada do danas, Tjedan karijera izrastao je u respektabilan karijerni događaj na kojem poslodavci traže mjesto više, a studentima se nude prilike za direktno povezivanje s najjačim tvrtkama u Hrvatskoj i regiji.

Ovogodišnji Tjedan karijera održat će se tijekom cijelog tjedna, od ponedjeljka 23. svibnja do petka, 27. svibnja te će na FOI dovesti rekordan broj poslodavaca – njih čak 70, a studentima omogućiti sudjelovanje na gotovo 40 radionica, 5 online pitcheva te Karijernom španciru svakog dana.

Studenti će imati prilike naučiti nova znanja i vještine, povezati tehnološka znanja i inovacije s poslovnim aspektima struke, a program je namijenjen studentima svih godina i smjerova FOI-ja. Uz već dobro poznate poslodavce s kojima FOI ostvaruje odličnu dugoročnu suradnju, radujemo se na FOI-ju ugostiti i neke nove poslodavce!

Bogat program, uz opis pojedinih aktivnosti, objavljen je ovdje, a svi zainteresirani studenti na aktivnosti se mogu prijaviti putem naše aplikacije do popunjenja mjesta.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.