Dvanaestero studenata u WBL radionici o digitalnom marketingu s Arbonom

Dvanaestero studenata prijediplomskih i diplomskih studija Fakulteta organizacije i informatike sudjelovalo je u još jednoj radionici temeljenoj na primjeni ‘work based learning’ modela rada na temu digitalnog marketinga. Radionica je u veljači i ožujku 2023. provedena kao aktivnost EU projekta Study4Career – Razvoj cjelovite podrške ranom razvoju karijera studenata Fakulteta organizacije i  informatike, u okviru kolegija iz područja digitalnog marketinga koje izvodi izv. prof. dr. sc. Iva Gregurec te uz mentorstvo tvrtke Arbona d.o.o., strateškog partnera FOI-ja.

Radionicu je vodio Senior Account Manager i član Uprave tvrtke Arbona Dario Horvat, a studenti su u timovima radili na svojim Google Ads kampanjama, grupama oglasa i oglasima za Google tražilicu te Google Display mrežu. Radionice su održane u tri termina, a tijekom posljednjeg su timovi prikazali rezultate svojih radova. Najboljim timom proglašen onaj koji su činili studentica Anamarija Šešek i studenti Marko Štefanić te Marin Puškadija, za što su i prigodno nagrađeni. Čestitamo!

Studenti su kroz ovu aktivnost stekli dodatna znanja i vještine iz područja digitalnog marketinga, koje će moći vješto primijeniti u svom daljnjem radu na Fakultetu i kasnije u svom profesionalnom radu. Radom u ovakvim malim timovima, studenti su mogli maksimalno izraziti svoju kreativnost i inovativnost, a uz pomoć mentora rješavali su konkretne problemske zadatke na koje su dobili direktnu povratnu informaciju (feedback).

Bila je to posljednja aktivnost studenata organizirana u okviru spomenutog trogodišnjeg projekta pod vodstvom doc. dr. sc. Katarine Pažur Aničić, koji je sufinanciran iz Europske unije – Europskog socijalnog fonda. Zahvaljujemo svim studentima i tvrtki Arbona na sudjelovanju!

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.