Posjetili smo poduzeća Infobip d.o.o. i Poslovnu inteligenciju d.o.o.

Studenti Fakulteta organizacije i informatike u okviru projekta Study4Career 3. ožujka 2023. posjetili partnerska poduzeća Infobip d.o.o. i Poslovnu inteligenciju d.o.o.

Prijepodne su započeli šetnjom kroz Infobipov Alpha Centauri kampus dom kreativne i inženjerske izvrsnosti. Studenti su imali su priliku vidjeti kako zaposlenici Infobipa u kampusu na raspolaganju brojne sobe za sastanke, konferencijsku dvoranu, restoran, gym, prostore za timski rad te na zadnjem katu smještajne kapacitete u vidu apartmana za partnere i zaposlenike koji dolaze u kampus iz cijelog svijeta.

Bivši studenti Fakulteta organizacije i informatike, a danas Bipperi informirali su nas o selekcijskom procesu prilikom zapošljavanja u Infobipu, njihovom karijernom putu te s kojim izazovima su se susreli na početku karijere. Zaključili su da kao što je moto Infobipa We are just starting, kraj studiranja na Fakultetu organizacije i informatike je samo prilika za početak karijere te svakako im preporučuju da budu skromni i otvoreni za usvojiti nova znanja i iskustva.

Studenti Fakulteta organizacije i informatike dan su nastavili posjetom Poslovnoj inteligenciji povodom održavanja Studentskog dana. Posjetili su Bird inkubator prvi hrvatski privatni startup inkubator koji je specijaliziran za umjetnu inteligenciju i analitiku također je dom Birdovih mentora i partnera, a kroz koji je do sada prošlo ili upravo prolazi dvadesetak startupa.

Imali su priliku saznati više o samom poduzeću, što nude svojim zaposlenicima, tehnologijama koje koriste te nešto više o projektima u Consulting&Inplementation odjelu.

U pozitivnom i ugodnom okruženju informirali su se i kako postati Bird kroz Bird Academy Internship – program selekcije, pripreme i zapošljavanja mladih talenata. Petnaest odabranih kandidata imat će priliku raditi s mentorima – te kroz poslovnu i specijalističku edukaciju steći praktična znanja za početak karijere radeći na stvarnim projektima. Najbolji kandidati koji po završetku polože ispit dobiti priliku postati dio tima Poslovne inteligencije.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.