Prijavi se na proljetni Ekoship!

Pozivamo sve studente koji traže iskustvo, ugodnu atmosferu i puno razumijevanja za studentske obaveze da se prijave na proljetni Ekoship – stručnu praksu u trajanju od 4 tjedna uz mogućnost daljnje, trajne suradnje, na obostrano zadovoljstvo!

Ovog proljeća, čak 7 EkoMentora dijelit će svoju stručnost i znanje sa studentima radom s konkretnim (i to stranim) klijentima na jednom od 5 različitih projekata: Projekt za telemedicinu, bankarska aplikacija, aplikacija za online aukcije, mobile development (u Xamarinu) ili možda naš vlastiti Ekobit produkt za anonimizaciju podataka? 

Ako ti se nešto od ovoga čini posebno zanimljivim, ne zaboravi nam to naglasiti u motivacijskom pismu. Ekobit primarno koristi .Net, .Net Core, Angular i SQL, ali i brojne druge zanimljive i nove tehnologije, ovisno o projektu.

Budući da mentori dolaze iz različitih timova neovisno o tome želiš li se razvijati na backendu ili frontendu ili pak podjednako na obje strane, imamo mjesto za tebe. Ovisno o tvom interesu možeš naučiti mnogo i razvijati se točno u onom smjeru u kojem želiš, zato, go for it!

Što ti nudimo i kako se prijaviti pročitaj na CPSRKapp.foi.hr!

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.