Student FOI-ja, Karlo Pecik, osvojio je treće mjesto na Arbona Win-Win natjecanju!

Arbonino Win-Win natjecanje za izradu najbolje marketinške kampanje uspješno je završeno! Na natjecanje se prijavilo preko 300 studenata koji su imali priliku naučiti osnove digitalnog marketinga koje su primijenili u izradi svojih digitalnih kampanja. Među 300 prijavljenih, bio je velik broj studenata Fakulteta organizacije i informatike koji su pokazali svoje znanje, a student Karlo Pecik je u timu osvojio odlično treće mjesto.

Kampanje su studenti izrađivali za 65 od preko 240 prijavljenih poduzeća, a najboljih 65 timova je imalo priliku provesti izrađenu kampanju sa stvarnim budžetom i osvojiti glavnu nagradu od 5.000,00 kn.

Studenti su imali priliku naučiti i iskusiti cijeli proces stvaranja digitalne kampanje, od ideje do prikaza rezultata poduzeću. Kroz radionice, studenti su uz stručno vodstvo imali priliku naučiti male tajne velikih majstora Google Ads-a koje su primjenli u svojim kampanjama. Najbolje kampanje su prošle u fazu provođenja sa Arboninim budžetom od 500,00 kn po kampanji i pokazali što su naučili o dinamičnom svijetu digitalnog marketinga.

Tri finalna tima, po ocjenama Arboninog stručnog žirija i ocjenama poduzeća, su u završnici natjecanja prezentirala svoje kampanje te pokazala uloženi trud i znanje.

Najbolji timovi Arbona Win-Win natjecanja su:

 1. Sara Drešar, Ivana Kontin, Bruno Kruljac i Petra Merle (Ekonomski fakultet u Zagrebu)
  Glavna nagrada: 5.000,00 kn
   
 2. Paula Marasović (Sveučilišni odjel za stručne studije, Sveučilište u Splitu) i Tanja Tadić (Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku)
  Nagrada: modul Arbonine akademije digitalnog marketinga i 100 Arbona piva
   
 3. Tena Benček (Sveučilište Sjever, Varaždin) i Karlo Pecik (Fakultet organizacije i informatike, Varaždin) 
  Nagrada: 100 Arbona piva

“Pohvala svim sudionicima! Veseli nas činjenica što vas je toliko pokazalo afinitet prema digitalnom marketingu. Nadamo se da smo ostvarili Win-Win.

Zahvaljujemo svim prijavljenim studentima, čestitamo pobjednicima i nadamo se ponovnom druženju. Bilo je zadovoljstvo raditi s vama!” – Sandro Lazarić, osnivač Arbone

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.