Završili treći po redu Workshop Daysi na FOI-ju

Tijekom četiri dana, od 15. do 19. travnja 2024., Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike ponovno je ugostio svoje partnere iz realnog sektora koji su održali tematske radionice iz područja poslovne analize, dizajna i korisničkog iskustva, upravljanja podacima, programiranja, ali i samoupravljanja i upravljanja timovima. Ukupno 14 poslodavaca sa studentima je podijelilo znanje, a osim učenja, studenti su imali priliku i za neformalno druženje i umrežavanje.

Workshop daysi osmišljeni su s ciljem upotpunjavanja konkretnih znanja i vještina studenata koje se danas traže na tržištu rada te upoznavanja s konkretnim alatima, programima i izazovima s kojima poslodavci rade i s kojima se svakodnevno susreću. Studenti na raspolaganju imaju vrijeme za interakciju s poslodavcem – bilo za dodatna pitanja tijekom provođenja radionica, rješavanje nejasnoća ili zadanih problema/zadataka ili za pitanja vezana za samo usmjerenje i početak karijernog puta na određenoj poziciji, u odabranom poduzeću.

Dio radionica bio je namijenjen isključivo studentima 3. godine prijediplomskog studija Informacijski i poslovni sustavi, koji imaju obaveznu stručnu praksu i koji pohađanjem radionice ispunjavaju svoju nastavnu obvezu.

S posebnim veseljem ugostili smo alumnije FOI-ja kao predstavnike poslodavaca, s kojima se trudimo održavati veze i kontakte, a oni se nesebično vraćaju na FOI dijeliti svoje znanje i iskustvo sa sadašnjim studentima.  

Ovogodišnji sudionici Workshop Daysa bili su: APIS IT, Ars Futura, Cetitec, CROZ d.o.o., CS Computer Systems, Emil Frey Digital d.o.o., Financijska agencija – FINA, IGEA d.o.o., Konzum Plus d.o.o., OTP banka d.o.o., Poslovna inteligencija, SICK Mobilisis, Speck, Undabot d.o.o.

Cijeli raspored bio je dostupan na FOI i CPSRK mrežama, a prijave su bile omogućene putem CPSRK aplikacije i sustava stručne prakse, dviju aplikacija koje su na brzom biranju FOI studentima 😊

Fotogaleriju svakog dana programa razgledajte u nastavku…

Workshop Days 2024 | Ponedjeljak, 15.4. Workshop Days 2024 | Utorak, 16.4.

Workshop Days | Četvrtak, 18.4. Workshop Days | 19.4.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.