NTH Mobile zapošljava na poziciji Mlađi suradnik u Odjelu za tehniku (m/ž)

NTH Mobile traži novog člana tima za rad u izrazito kreativnoj i stimulativnoj radnoj okolini! Na ovom radnom mjestu moći ćeš puno naučiti i pokazati svoja znanja, a bavit ćeš se različitim zadacima kao što su rad s bazama podataka i održavanje sustava, rad na novim i testiranje postojećih korisničkih računa kupaca i partnera, isporuka usluga i integracija novih kupaca i brojnim drugim zadacima. Poželjne su dobre organizacijske vještine, visoka razina informatičke pismenosti, poznavanje engleskog jezika, a prijašnje radno iskustvo i poznavanje SQL-a i Linuxa su prednost. 

Mjesto rada: Varaždin

Broj osoba: jedna

Početak rada: odmah

Radno vrijeme: od 9 do 17 sati, minimalno pola radnog vremena

Cijena: 35,00 kn/h

Kontakt osoba: Melita Pranić

Prijavi se najkasnije do 12. siječnja 2021. godine. Pošalji svoj životopis na posao@nth.ch. Prijavi se i postani dio NTH tima!

 

O poduzeću:

NTH Grupa iza sebe ima više od dva desetljeća iskustva u razvoju inovativnih mobilnih rješenja, te pružanja usluga aplikacija i infrastrukture za telekomunikacijsku industriju i medije. Sa sjedištem u Švicarskoj, uredima diljem Europe i s više od 200 zaposlenika, surađuju sa svjetski poznatim tvrtkama na dnevnoj bazi, svakodnevno unaprjeđujući kvalitetu i inovativnost njihovih usluga.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.