Aktivnosti pobroji, nagradu za izvrsnost Arbone osvoji!

PRAVO PRIJAVE:

Na natječaj se mogu prijaviti studenti (redovni i izvanredni) 2. i 3. godine preddiplomskih studija te 1. i 2. godine diplomskih studija svih studija Fakulteta organizacije i informatike.

KRITERIJI ZA DODJELU NAGRADE

  • Uključenost u CPSRK aktivnosti – posjete poduzećima, radionice i predavanja od strane poslodavaca, sudjelovanje na Tjednu karijera, član CPSRK ambasadora, karijerne i akademske radionice itd.
     
  • Druge izvannastavne aktivnosti i postignuća sudjelovanje u radu studentskih udruga/organizacija, sudjelovanje u radu udruga/organizacija izvan fakulteta, sudjelovanje/uspjeh na domaćim i/ili međunarodnim natjecanjima, sudjelovanje u stručnim projektima i/ili ljetnim školama, suradnja s nastavnicima (demonstrature, zajednički projekti i sl.), objavljen znanstveni/stručni rad i/ili sudjelovanje na znanstvenim i stručnim konferencijama, volonterski rad, sudjelovanje u programima mobilnosti
  • Redovitost u studiranju i prosjek ocjena  Studenti mogu prijaviti aktivnosti u kojima su sudjelovati tokom cijelog perioda studiranja. U slučaju jednako rangiranih studenata, prednost ostvaruje tko je sudjelovao na Arboninim aktivnostima

 

ivanorsolic dobitnik arbona nagrade

Ivan Oršolić prošlogodišnji je dobitnik Nagrade za izvrsnost poduzeća Arbona! Budi kao Ivan! 😀

POPIS DOKUMENATA ZA PRIJAVU

Motivacijsko pismo sa osobnim podacima od maksimalno jedne A4 stranice u kojem ćeš nam obrazložiti zašto baš ti zaslužuješ Nagradu za izvrsnost navodeći sve svoje aktivnosti (uz kratak opis istih) i ostale tražene elemente prema prethodno navedenim kriterijima (između ostalog, potrebno je navesti prosjek ocjena, no prijepis ocjena nije potrebno prilagati).

Napomena: CPSRK može naknadno tražiti dokaze za pojedine aktivnosti (potvrde o sudjelovanju u aktivnostima i sl.)

POSTUPAK PRIJAVE

Prijave se zaprimaju do 10. prosinca 2020. godine do 12:00 sati na cpsrk@foi.unizg.hr.

Zaprimljene prijave bit će rangirane prema navedenim kriterijima, a dobitnik/ca bit će objavljen/a najkasnije dva dana nakon isteka roka za prijavu.

Nagrada će biti dodijeljena 18. prosinca 2020. godine u sklopu obilježavanja Dana Fakulteta organizacije i informatike.

Sretno svima i pišite nam!

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.