Besplatan Treblle za studente FOI-ja!

Treblle značajno olakšava rad s API servisima na način da pruža usluge real time API monitoring-a, automatski generiranje i ažurirane  dokumentacije, praćenja svih vrsta grešaka, ocjenjivanja kvalitete samog API servisa te pruža uvid u raznu analitiku samog API servisa. Iskoristite priliku i zgrabite najveće Treblle pakete potpuno besplatno!

Treblle je nova startup tvrtka osnovana u Zagrebu 2021. te su dosada već prikupili investiciju od 1.2M EUR za daljnji razvoj proizvoda.

Treblle značajno olakšava rad s API servisima na način da pruža usluge real time API monitoring-a, automatski generiranje i ažurirane  dokumentacije, praćenja svih vrsta grešaka, ocjenjivanja kvalitete samog API servisa te pruža uvid u raznu analitiku samog API servisa.

Treblle je napravljen tako da je vrlo jednostavan za korištenje i olakšava posao svima koji na neki način rade s API-ima – od samih back-end programera, mobilinih programera koji integriraju API pa sve do raznih menadžera, voditelja i osobe zadužene za kvalitetu razvoja. Ono zašto ga ljudi najviše vole je jer u realnom vremenu omogućava svima da vide što se događa na samom API i što točno svaki klijent koji napravi upit pošlje i dobije  nazad od samog APIa.

Treblle uvelike može pomoći studentima u učenju i razvijanju API servisa i mobilnih aplikacija ili studentima koji kreću s razvojem ili pokreću svoj proizvod i žele razumjeti kako sve funkcionira.Iskoristite priliku i zgrabite najveće Treblle pakete potpuno besplatno. Prilikom registracije na treblle stranici koristi foi.unizg.hr e-mail i automatski ti se otključava najveći paket potpuno besplatno!

Više informacija nalazi se na web stranici, kao i kratki video koji pojašnjava kako sam servis radi.

Za više informacija oko tehničkog aspekta , moguće je konktaktirati g. Vedrana Cindrića  na vedran@treblle.com ili 095 705 4077.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.