CPSRK stipendija u iznosu od 5.000,00 kn čeka možda baš tebe!

PRAVO PRIJAVE:

Na natječaj se mogu prijaviti studenti (redovni i izvanredni) 1., 2., i 3. godine preddiplomskih studija te 1. godine diplomskih studija, svih studija Fakulteta organizacije i informatike.

KRITERIJI ZA DODJELU NAGRADE

  • Uključenost u CPSRK aktivnosti posjete poduzećima, radionice i predavanja od strane poslodavaca, sudjelovanje na Tjednu karijera, član CPSRK ambasadora, karijerne i akademske radionice itd.
  • Druge izvannastavne aktivnosti i postignuća sudjelovanje u radu studentskih udruga/organizacija, sudjelovanje u radu udruga/organizacija izvan fakulteta, sudjelovanje/uspjeh na domaćim i/ili međunarodnim natjecanjima, sudjelovanje u stručnim projektima i/ili ljetnim školama, suradnja s nastavnicima (demonstrature, zajednički projekti i sl.), objavljen znanstveni/stručni rad i/ili sudjelovanje na znanstvenim i stručnim konferencijama, volonterski rad, sudjelovanje u programima mobilnosti
     
  • Redovitost u studiranju i prosjek ocjena
     
  • Socio-ekonomske prilike
     

Obavezan uvjet je uključenost u CPSRK aktivnosti, dok su ostali proizvoljni i donose prednost. Na natječaj se mogu javiti studentice i studenti koji ne primaju stipendiju iz nekih drugih izvora.

DOKUMENTI ZA PRIJAVU

Motivacijsko pismo sa osobnim podacima od maksimalno jedne A4 stranice u kojem ćeš nam obrazložiti zašto baš ti zaslužuješ stipendiju navodeći sve svoje aktivnosti (uz kratak opis istih) i ostale tražene elemente prema prethodno navedenim kriterijima (između ostalog, potrebno je navesti prosjek ocjena, no prijepis ocjena nije potrebno prilagati).

Napomena: CPSRK može naknadno tražiti dokaze za pojedine aktivnosti (potvrde o sudjelovanju u aktivnostima i sl., prijepis ocjena, dokaze za određene navedene socio-ekonomske prilike i sl.).

POSTUPAK PRIJAVE

Prijave se zaprimaju do 21. prosinca 2020. godine do 12:00 sati na cpsrk@foi.unizg.hr.

Zaprimljene prijave bit će rangirane prema navedenim kriterijima te će studenti biti obaviješteni o rezultatima natječaja protekom dva dana od isteka roka za prijave.

Prva dobitnica CPSRK stipendije za 2020. godinu bila je Petra Banić, a vidite što kaže danas:

Ako sudjelujete u izvannastavnim aktivnostima, natječaj za CPSRK stipendiju idealna je prilika da si podebljate mjesečni budžet. Ja sam svoju CPSRK stipendiju planirala potrošiti na putovanje, no zbog situacije izazvane pandemijom putovanja su odgođena pa sam novce pospremila u kasicu gdje čekaju bolje dane. Ne razmišljajte previše – prijavite se i iskoristite priliku koja vam se nudi jer možda baš vi postanete sretan dobitnik!”

Sretno svima!

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.