Međunarodna ljetna škola u Sloveniji

Ako vam je dosta socijalne izolacije i spremni ste naučiti nešto novo te pritom upoznati i učiti sa studentima iz različitih zemalja Europe, prijavite se na međunarodnu ljetnu školu u Sloveniji koju organizira Faculty of Organizational Sciences of the University of Maribor, Kranj od 13. do 18. rujna 2021.

Studenti FOI-ja, će tako imati priliku naučiti nešto više iz područja digitalnog marketinga, organizacije, menadžmenta, upravljanja rizikom, rudarenja podataka itd. Sudionici će nakon uspješno završene škole biti nagrađeni s 3 ECTS boda.

Predavanja će biti održana od strane profesora iz Slovenije, Srbije, Makedonije i Hrvatske, a program je podijeljen u sedam glavnih tema:

  • Basics of organizational sciences
  • Challenges of different types of work and human resource management
  • Human in the work environment
  • Research in organizational sciences
  • Risk management in the organization
  • Data mining
  • Digital marketing.

Lokacija

U razdoblju od 13. do 18. rujna međunarodna ljetna škola biti će održana u predivnom  Kranju, poznat kao glavni grad slovenskih Alpi, udaljen 30 minuta vožnje od Ljubljane i 40 minuta od atraktivnog Bleda. Grad je prepun povijesnih i kulturnih spomenika, okružen prirodom koja oduzima dah, a drevna arhitektura daje mu poseban šarm.

Rok za prijavu i kako se prijaviti

Rok za prijavu na ljetnu školu je 30. lipnja 2021. godine, međutim zainteresirani studenti prije same prijave trebaju Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja iskazati interes (putem Google obrasca). Osim osobnih i kontakt podataka potrebno je navesti svoju motivaciju za sudjelovanje u ovoj ljetnoj školi (do 350 riječi). Obrazac koji je potrebno ispuniti nalazi se OVDJE. Nakon što studenti iskažu interes, Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja će ih kontaktirati s daljnjim uputama. Rok za ispunjavanje iskaza interesa je 25. lipnja 2021.

Financiranje

Planirano je da se svi troškovi studenata (putovanje do Kranja i natrag, smještaj tijekom trajanje ljetne škole i hrana) pokriju iz Erasmus+ programa, iz individualnih potpora za kombinirane intenzivne programe koje će primati studenti odabrani za sudjelovanje u International Summer School „Organization, Management, and Society“. Iznos financijske potpore za sudjelovanje studenata u ovakvim programima iznosi 70 eura dnevno, a odluku o dodjeli Erasmus+ sredstava donosi Sveučiliste u Zagrebu. Kada budemo imali više informacija o financijskoj konstrukciji, javit ćemo prijavljenim studentima.

Poveznica na službenu stranicu međunarodne ljetne škole „Organization, Management, and Society“ FOV 2021.

Kontakt:

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

international@foi.unizg.hr

FOI 1, 1. kat, kabinet 41 (ispred dekanata)

FOLLOW US! 
@foivzinternational

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.