Otvorene su prijave za prvi pravni hackathon LegalHack!

Hackathon je izvedenica riječi ‘’hack’’, inovativnog rješavanja problema, i ‘’marathon’’, dinamičnog događaja u trajanju od nekoliko sati do nekoliko dana. LegalHack hackathon spoj je prava i tehnologije u obliku trodnevnog natjecanja na kojem će sudionici pravno usmjeriti razvoj nove tehnologije te predložiti odgovore na izazove koje ona nosi sa sobom.

LegalHack održat će se od 4. do 6. ožujka 2021., i to u potpunosti online, što omogućava sudjelovanje bez obzira gdje se nalazili. Ovogodišnji zadatak ‘’AI u službi zdravstva’’ za cilj ima osmisliti inovativno i kreativno regulatorno rješenje za primjenu umjetne inteligencije u zdravstvu s ciljem poboljšanja zdravstvenog sustava.

Timovi će od otvorenja projekta 4. ožujka imati 24 sata za izradu svojih rješenja, a na raspolaganju će im biti Legal i Tech mentori koji će svojim stručnim znanjem pomoći u razvoju kreativnih i inovativnih odgovora na izazove koje postavlja razvoj tehnologije.

Hackathon je namijenjen svim studentima u Republici Hrvatskoj, bez obzira na studijski smjer i predznanje, a prijaviti se moguće u timu od 3 do 5 članova. Više o uvjetima za prijavu pročitajte u Pravilima sudjelovanja.

Za sudionike koji nemaju svoj tim, a voljeli bi sudjelovati ili samo žele svom timu priključiti pojačanje, pripremili su Facebook grupu kojoj se moguće priključiti i pronaći svoj savršen tim!

Prijave za LegalHack bit će otvorene do 27. veljače u 23:59 putem forme za prijavu.  Pozivaju vas da im se priključite, a u međuvremenu ih možete pratiti  putem društvenih mreža, Facebooka i Instagrama, LinkedIna te web stranice Udruge.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.