Podebljaj svoj budžet sudjelovanjem na virtualnom Open Data Hackathonu!

  1. mjesto – 7.500 kn + javno predstavljanje svog projekta na LEAP summitu + potencijalnim investitorima i strateškim partnerima ODEON projekta 
  2. mjesto – 5.000 kn + javno predstavljanje svog projekta na LEAP summitu 
  3. mjesto – 2.500 kn + javno predstavljanje svog projekta na LEAP summitu 
  4. mjesto – 1.000 kn + javno predstavljanje svog projekta na LEAP summitu 
  5. mjesto – 1.000 kn + javno predstavljanje svog projekta na LEAP summitu 
  6. mjesto – 1.000 kn + javno predstavljanje svog projekta na LEAP summitu 

Uz stručnu pomoć mentora iz Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, IBMa, Svjetske banke, Poslovne inteligencije, FOI-a i FER-a te Deutsche Telekoma osmisli inovativna rješenja iz 4 tematska područja: promet i mobilnost, zdravlje i kvaliteta života, okoliš i energija te pametni turizam. 

Prijavi se ovdje

 

Za više info javite se na: edukana.veirana@gmail.com


Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) ovaj mjesec organizira multisdisciplinirani Open Data Hackathon koji će se održati 27. i 28. rujna u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER). Pobjednici Hackathona bit će u prilici osvojiti novčane nagrade te predstaviti projekt na Leap Summitu, otputovati u Bruxelles i predstaviti projekt pred potencijalnim investitorima (ovisno o epidemiološkim preporukama), te dobiti stručnu potporu lokalnih hrvatskih tvrtki i stručnjaka.

Prijavi se i predstavi svoje inovativno rješenje za epidemiološku situaciju uzrokovanu virusom Covid-19!

Hackathon se održava u sklopu europskog projekta ODEON koji se bavi iskorištavanjem Otvorenih Podataka radi jačanja odnosa između digitalnog rasporeda, strategije e-vlade te platforma otvorenih podataka implementiranih na više razina. Ovo je velika prilika za sve ambiciozne pojedince, studente i startup-tvrtke, koja će im omogućiti da demonstriraju svoje vještine i znanja, osvoje nagrade, pronađu investitore i ujedno daju važan doprinos razvoju hrvatske tehnologije i gospodarstva u cijelosti.

Na Open Data Hackathonu razvijati će se tehnološki inovativna rješenjima koristeći otvorene podatke iz četiri tematska područja: promet i mobilnost, zdravlje i kvaliteta života, okoliš i energija te pametni turizam. Rješenja će se razvijati pomoću otvorenih podataka, mobilnih aplikacija, umjetne inteligencije, povezivanja uređaja putem interneta (Internet Of Things), Big Data i Blockchaina.

Više informacija o samom hackathonu možete pročitati na linku. Za sva pitanja možete se obratiti na email: edukana.veirana@gmail.com.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.