Poslovna inteligencija pokreće BIRD Incubator

Poslovna inteligencija 1. siječnja 2020. godine otvara BIRD Incubator namijenjen svim zainteresiranim pojedincima ili timovima za razvoj inovativnih rješenja iz područja umjetne inteligencije, analitike podataka i strojnog učenja!

Bird Incubator prostirat će se na 450 četvornih metara u samom centru Zagreba (Petračićeva 4), a pružit će tehnološku podršku, stručne mentore i sve što je potrebno za postizanje maksimalnih rezultata – radni prostor, sobe za sastanke, centar za edukaciju te prostore za meetupove i hackathone! Cilj BIRD Incubatora je podržati domaće i inozemne projektne timove te predstaviti Hrvatsku kao vodeći razvojni hub za umjetnu inteligenciju u Europi!

Studenti FOI-ja, koji će biti članovi timova BIRD Incubatora, moći će iskoristiti Inkubator za rad na stvarnim primjerima te realizirane projekte iz svijeta umjetne inteligencije povezati sa temama završnih ili diplomskih radova!

Partneri i mentori

Mnogobrojni partneri iz područja industrije i obrazovanja poput Atlantic Grupe i United Grupe, VC fondovi Fil Rogue Capital i Feelsgood Capital te Fakultet organizacije i informatike, Fakultet elektronike i računarstva, Croatian AI Association, HAMAG-BICRO već su podržali ovaj projekt. Luka Abrus (Five), Tajana Barančić (Astra), Marijan Bračić (Poslovna inteligencija), Anita Cvetić Oreščanin (Poslovna inteligencija), Bernard Grum (ABC Accelerator Ljubljana), Ratko Mutavdžić (Microsoft) i Dražen Oreščanin (Poslovna inteligencija) samo su neki od potvrđenih mentora BIRD Incubatora.

Detaljne informacije pratite na Web portalu i Facebook stranici BIRD Incubatora.

 

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.