Poziv studentima na virtualni Erasmus+ info dan

Drage studentice i studenti FOI-ja,

ovim putem vas pozivamo na ERASMUS+ INFO DAN pod nazivom „(EX)CHANGE YOUR LIFE WITH ERASMUS+“ koji će se održati virtualno, u srijedu, 27. siječnja 2021. s početkom u 15,00 sati putem Zoom platforme (predviđeno trajanje je oko dva sata).

Poveznica na Zoom meeting – Erasmus+ info dan

Meeting ID: 879 3131 3548
Passcode: 1SWMV1

Erasmus+ info dan namijenjen je svim studentima FOI-ja, s preddiplomskih i diplomskih studija informatike i Ekonomike poduzetništva te stručnog studija PITUP. Iako ove godine Erasmus+ info dan seli u virtualno okruženje, zadržavamo stari koncept s ciljem pružanja što više informacija o Erasmusu. Studenti će imati priliku saznati sve o proceduri odlaska na Erasmus mobilnost (studijski boravak ili stručnu praksu), natječaju, planiranju semestra na razmjeni, sveučilištima na koja se može ići, razne tips & tricks. Naši bivši Erasmus studenti podijelit će svoja iskustva sa sudionicima.

Na Erasmus+ info dan će se moći priključiti svi zainteresirani studenti, a ukoliko želite iskazati interes za sudjelovanjem, poželjno je da ispunite Google obrazac.

ONLINE KONZULTACIJE

Individualne online konzultacije

Studente koje zanima više informacija i razmišljaju o odlasku na Erasmus, mogu s Uredom za međunarodnu suradnju dogovoriti individualne konzultacije. Potrebno je poslati e-mail na international@foi.unizg.hr kako bismo dogovorili termin.

Grupne online konzultacije

Nakon održavanja Erasmus+ info dana i otvaranja Natječaja, Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja organizirat će grupne online konzultacije za studente koji su zainteresirani za Erasmus+ razmjenu. Grupne konzultacije će se održavati putem BBB-a u nekoliko termina, ovisno o interesu.

Prije konzultacija poželjno je da studenti pročitaju osnovne informacije o Erasmus+ razmjeni. Sve informacije sažete su u tzv. FOI Putovnici – vodiču za student koji odgovara na pitanja zašto, kamo i kako otići na razmjenu.

Spoji se, informiraj i postani Erasmus student!

Erasmus+ info dan

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja

international@foi.unizg.hr

+385 42 390 826

Facebook i Instagram FOI International @foivzinternational

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.