Pozivamo te na Ćakulu s CROZ data inženjerima!

CROZ je odlučio pojačati takve aktivnosti za studente i iskoristiti popularizaciju online događanja u doba korone. Tako su nastale Ćakule s CROZ-ovcima – niz online druženja sa studentima i zaposlenicima CROZ-a. Ideja je da u sat vremena ugodnog i opuštenog Zoom druženja CROZ-ovci iz različitih timova odgovaraju na pitanja studenata kako bi lakše došli do informacija o aktualnim tehnologijama, primjeni znanja stečenih na faksu u budućem radu, selekcijskom procesu i kompetencijama koje poslodavci traže, standardima u radu, ali i o svemu ostalome što ih muči i kopka.

Prvi je takav događaj bila Ćakula s CROZ-ovim developerima, a sada je vrijeme za Ćakulu s CROZ-ovim data inženjerima koja će se održati 11. veljače od 16 do 17 sati. Za prijavu je potrebno ispuniti par podataka na linku i tako bookirati sat vremena opuštene, ali vrlo informativne ćakule s Marijom Pezić i Ivanom Dundovićem, CROZ-ovim data inženjerima koji će odgovarati na pitanja o:

  • Data inženjerstvu
  • Data vizualizaciji
  • Tehnologijama kao što su DataStage, Toad, DBeaver, Hadoop, Cognos
  • Studentskim praksama i selekcijskom procesu za prakse/posao
  • Radu u timovima na ogromnim projektima
  • Svakodnevici CROZ-a

U pripremi su još Ćakule s poslovnim analitičarima, sistem inženjerima, UX/UI dizajnerima/front-end developerima i HR-ušama. Sve informacije o nadolazećim Ćakulama, kao i ostalim aktivnostima, mogu se pronaći na društvenim mrežama: CROZ FacebookCROZ Instagram, CROZ LinkedIn a više o studentskim praksama u CROZ-u na: ljetniakcelerator.croz.net.

Prijave za Ćakulu s developerima traju do srijede, 10. veljače do kraja dana.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.