Pozivamo vas na 1. BIZ MEETUP Varaždin

U srijedu, 13. listopada 2021. u 17:30 sati u event prostoru Tehnološkog parka Varaždin (Zagrebačka 89) održat će se 1. po redu Biz Meetup.

Biz Meetup Varaždin je lokalni meetup za sve koji žele usvajati i dijeliti znanje i iskustvo u svim granama poduzetništva.

Meetup će se održavati u Varaždinu prosječno jednom u tri mjeseca. Kroz 20-minutna predavanja i interaktivni Q&A donosit će uspješne (i neuspješne) priče poduzetnika, startupera i freelancera. Cilj meetupa je dijeljenje znanja, poticanje suradnje između sudionika meetupa i općenito druženje te dijeljenje briga i nebriga.

Teme 1. Biz Meetupa Varaždin:


1. Nataša Kapov (Lemax d.o.o.) – Mentoring Byte

Program osmišljen kako bi pojedincima u IT-u pomogao da rastu u onome što rade, nauče nove vještine, upoznaju ljude sličnih interesa te napreduju u svojoj karijeri. Program pokriva razna IT područja – programiranje, marketing, prodaja, vođenje projekata, poduzetništvo, poslovanje i dizajn, a namijenjen je profesionalcima koji rade u IT-ju. Projekt je pokrenula šačica entuzijastica iz IT sektora – Nataša Kapov, Andrea Knez Karačić, Marina Grljušić i Lora Pleško.

Imale su želju motivirati IT profesionalce da volonterskim mentoriranjem pomognu onima koje IT svijet zanima, doprinoseći tako promjeni kolektivnog razmišljanja, vraćanju dobroga društvu i izgradnji jačeg i solidarnijeg društva. Ideja je da svi koji su u IT-ju lako i jednostavno mogu doći do mentora, koji će im pomoći s trenutnim problemima i preprekama u poslu.

Do mentora se dolazi pristupom portalu i odabirom željenog mentora. Želja je da mentoriranje ne bude nešto rezervirano i teško dostupno, već lako i jednostavno. Nataša Kapov u Lemaxu vodi timove zadužene za isporuku projekata i za brigu o klijentima. Zadnjih 10+ godina je posvećena razvoju timova i firme. Lemax je SaaS firma koja razvija softver za cjelokupno poslovanje za turoperatore i turističke agencije. Više od 90% proizvoda izvozi na strana tržišta, većinom EU.

2. Nikola Komes (Insider CX d.o.o.) – Customer feedback 101: basics toolkit

Feedback korisnika, posebice early adoptera jedna je od glavnih vodilja u razvoju digitalnih ili fizičkih proizvoda. Ovaj session je usmjeren na top-down pregled metodologije istraživanja korisnika, planiranja, izvedbe i analize istraživanja te na klasične dos and don’ts. Naučiti ćete nešto više o osnovnim metrikama transakcijskog i relationship zadovoljstva, razvoju upitnika, kanalima prikupljanja te kako BMW, Airbnb i LEGO koriste customer feedback da bi osigurali vrhunski CX za svoje korisnike. Na kraju predavanja ćete provesti jedan mini feedback projekt. Nikola Komes je osnivač tvrtke InsiderCX koja se bavi razvojem i implementacijom customer feedback sistema. U tržišnim istraživanjima radi od 2015., a najviše vremena proveo je u retail i online gambling sektoru. Strastveni je poklonik i kolekcionar glazbe te dad jokes viceva.

Program 1. Biz Meetupa:

17:30 Nataša Kapov – Mentoring Byte
18:00 Nikola Komes
18:30 Pizza & pivo hangout (sponsored by TECH_PARK)

Prijave za sudjelovanje.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.