Prijavi se na EIT Health i-Dayse

Na najavnom događaju imati ćeš prilike čuti malo više o temi i ideji samih i-Daysa. Sudjelovanje na ovom događaju nije uvjet za sudjelovanje u natjecanju.

Motivacijska izlaganja na najavnom događaju održati će Peter Pfanner, izvršni direktor Centra za inovacije Sveučilišta u Illinoisu i Charles Frisbie, pomoćni direktor Medical Accelerator for Devices Laboratory Sveučilišta u Illinoisu.

Natjecanje će svojim formatom biti slično hackatonu. Tu ćeš naučiti kako prepoznati problem, kako pristupiti rješavanju i stvoriti proizvod, kako taj proizvod predstaviti investitorima te kako od proizvoda stvoriti uspješni poslovni model. Tema ovogodišnjih i-Daysa je „Poticanje zdravijeg načina života“.

Vaša rješenja ocjenjivat će stručni žiri a tri najbolja tima očekuju vrijedne nagrade.
Pobjednici će imati priliku sudjelovati i na Winners Eventu koji će se ove godine također održati online, a tamo će imati prilike upoznati pobjednike iz drugih zemalja. Osim toga, pobjednici će imati priliku prisustvovati završnom godišnjem EIT Healthovu događaju u sklopu kojega će se održati mnoga zanimljiva predavanja, radionice te prilike za networking.

Pridruži nam se i možda baš ti budeš dio pobjedničkog tima!

Za najavni događaj možeš se prijaviti ovdje: http://bit.ly/intro_to_i-Days

Više o prijavama za samo natjecanje uskoro!

Sretno!

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.