Prijavi se na Ekoship Summer edition!

Ekobit je tvrtka za razvoj softvera i Devops koja većinu prihoda ostvaruje izvozom (najviše u Njemačku, Švicarsku i Belgiju). Poznati su po organizaciji Ekobit DevArene te po inovativnim proizvodima koje plasiraju na globalno tržište kao što je BizDataX. 
Svjesni su brzomijenjajućeg IT svijeta tako da svoje developere šalju na razne konferencije i certifikate, a kupuju im i stručne knjige. Sabrano znanje vole dijeliti i zato otvaraju Ekoship Summer edition!

Opis posla

Velik dio zaposlenika startao je karijeru u Ekobitu kroz studentsku praksu ili posao.  Bez obzira jesi li u prolazu i tražiš samo više iskustva putem prakse, ili razmišljaš dugoročnije i želiš se zaposliti već kao student(ica) – ima mjesta za sve. Traže praktikante na tri projekta:
->BizDataX, interni proizvod za anonimizaciju podataka,
->švicarski IoT i serverless computing projekt za automatizaciju poslovnih zgrada te
->belgijska web i mobilna aplikacija za telemedicinu koja se bazira na proširenoj stvarnosti. 

Ukratko, različite, ali jednako interesantne edukativne opcije.

Praksa traje 4 tjedna tijekom kojih ćeš upoznati Ekobit ekipu i uz mentora od radit na konkretnom projektu sa stvarnim klijentom. Termin održavanja prakse dogovaraš obzirom na tvoje i njihove obaveze i godišnje odmore, a opcije koje nude su srpanj, kolovoz ili rujan. 

Rok za prijavu je petak, 04. lipnja putem poveznice.

Ako ti se kod njih svidi, a imaju mjesta i mogućnosti za nastavak suradnje, otvara se prostor za razvoj kroz posao stalnog studenta. 

Kvalifikacije

Želja za učenjem i komunikativnost su im apsolutni must have. Osnovo iskustvo rada sa C#-om ili web tehnologijama (JavaScript, HTML i CSS) ili relacijskim bazama te Angular ili .NET frameworkom bi ih učinilo sretnima, a ako se umjesto “ili” nalazi “i”, oduševljenima.

Veliki plus je iskustvo s Androidom za projekt telemedicine, a Azure DevOps za BizDataX i IoT/ serverless computing projekt. Ako ne znaš, no worries, naučit će te. Uostalom, zato se i prijavljuješ na praksu. 🙂

Dodatne informacije

  • Super mentor koji se prilagođava tvojem tempu i potrebama 
  • Tim koji je uvijek spreman pomoći i prenijeti znanje
  • Mogućnost kvalitetnog učenja i fer džeparca
  • Rad u manjim uredima (nisu fanovi open-spacea)
  • Fleksibilno radno vrijeme – znaju da ti je faks ipak na prvom mjestu 😉
  • Po želji ponekad poslije posla možeš zaigrati board games s ostatkom ekipe te popiti dobro pivo ili kavu.

Možeš birati između zagrebačkog (Koturaška 69) i varaždinskog (Kapucinski trg 5) ureda.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.