Prijavi se na Hackathon Green Growth!

Osmisli softversko rješenje ili softverski prototip za problem iz područja ekologije i održivosti te osvoji vrijednu novčanu nagradu!

Timovi se mogu prijaviti putem obrasca!

Hackathon će se održati od 22. do 24. listopada 2021. Sudionici će na raspolaganju imati i rad preko noći sa subote na nedjelju (23./24. listopada).

Prijave su otvorene do 14. listopada u 23:59 h

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu studenti svih godina svih fakulteta, a važno je da se prijavljuju u timovima od 3 do 5 ljudi. Ukupno će na Hackathonu sudjelovati 10 timova odabranih na temelju prijave.

Kako se natjecanje održava?

Timovi će se natjecati u osmišljavanju softverskog rješenja ili prototipa za odabrani problem. Na raspolaganju će im biti dvije kategorije mentora: IT i business mentori iz Bornfighta te drugi stručni mentori. Na kraju programa će svaki tim ispred komisije pitchirati ideju koju su osmislili. Komisija će odabrati tri najbolje ideje.

Što dobivaju pobjednici?

Za tri najbolja tima osiguran je ukupni nagradni fond od 21 000 kuna.

Tema

Tema ovogodišnjeg Hackathona je “Green Growth”, što podrazumijeva da timovi rješavaju izazove ekološke održivosti u svojoj okolini, primjerice: green energy, sustainable agriculture, smart cities, smart buildings, urban farming, urban gardening, micromobility i slično.

Više informacija možete saznati na web stranici te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Ako ćete imati dodatnih pitanja ili trebati bilo koju informaciju, slobodno nas kontaktirajte na mail tena@huki.hr ili broj mobitela 098 972 93 12.

Istaknute aktivnosti centra

Sudjeluj u našim aktivnostima.